Mért nem javasolja pár orvos a magzatvédo vitaminikat? Milyen érvek szolnak a vitaminok ellen?
Károsnak szerintem egyik orvos sem tartja. Csak valaki úgy gondolja, hogy pénzkidobás és felesleges, üzlet az egész.
De pl. folsav az mindenképpen kell már a fogamzás előtt, olyan dokival még nem találkoztam, aki arra azt mondta volna, hogy hülyeség.
Nekem az a tapasztalatom, hogy elsősorban az idősebb, régebbi elveknél leragadt orvosok ellenzik a vitamint, mert hogy szerintük egészséges táplálkozással ki lehet váltani a szedését (bebizonyosodott, hogy ez nem feltétlenül igaz, ráadásul főleg ebben az országban elég ritka, az igazán változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás, mert nem csak a zöldség és a gyümölcs fontos, de pl hetente többször kellene tengeri halat is enni, ami a magyar lakosságra nemigen jellemző).
Van aki azt mondja, hogy óriásbébit "növeszt" a vitamin, erről már rég bebizonyosodott, hogy nem igaz.
Nekem is azt mondta egy orvos, hogy ne szedjem, de nem fogadtam szót, mert nem akartam kockáztatni. Nem lett óriásbébim, sőt. :)
Nekem sem lett oriás bébim :) Az egyik 2,90 kg 49cm,a másik 3,30 kg 50cm. femibiont szedtem elejétol a véggéig.
Azthittem valami más dolog is van ami miatt eggyesek nem ajánlják,énis csak errol tudtam :)
Koszonom a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!