Milyen fájdalomcsillapítót adjak neki?
Figyelt kérdés
A semmilyent nem opció! Ordít ma harmadik napja,semmi sem jó. Hét hónapos,nyolc és fél kiló.Van már lyuk,fog még nincs. Dolog el,anaftinbaby,hasonló fiszfsz dolgok semmit sem értek...A testközelség sem nyugtatja meg. Aludni akar..na meg én is. Szupermamik nyugodtan szkippeljék a kérdést. A gyermekorvos pont most tvan két hét szabin,a helyettest nem ismerem,a védőnőnk még annyit ér mint egy vödör víz égő háznál. Légyszi azt is írjátok meg inkább kúp,csepp,etc.2023. okt. 8. 22:09
1/12 anonim válasza:
vény nélküliből nekünk a flamborin csepp valt be, amúgy a cataflam csepp. amúgy adj neki fájdalom csillapítót nyugodtan, senki nem várja el,hogy ne adj neki mikor fájdalma van a gyereknek
2/12 anonim válasza:
Patikában is tudnak segíteni.
A gyerekorvos is olyat ajánlana csak, ami ott is beszerezhető.
Flamborin, Nurofen, Cataflan, Panadol stb, kinek mi válik be.
3/12 anonim válasza:
Én a Panadol babyt (szirup) és a Nurofen szirupot adogattam, mindkettő bevált, vény nélküli. Betegtájékoztatóban mindkettőben benne van, hogy kiló szerint mennyi ml-t kell fecskendővel adni. Finom, édes, 7 hónaposan is szívesen vette be a lányom. Kitartás, nekünk ez az időszak volt a legdurvább (felső metsző 7 hónaposan), ahhoz képest az őrlőket meg se érezte.
5/12 anonim válasza:
Hisz ha fájdalmai vannak a gyereknek, mindenki könnyíteni akar rajta. Főleg ha 3 napja. Nem is értem, van, aki hagyja kínozni?!
Nurofen, Panadol.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...pénteken ezdődött,nem tudtam meg hogy fogzas lesz. Délután megláttam a kis lyukat..az éjjel borzalmas volt. Szombaton elrihantam anaftin meg hasonló dolgokért..nem ért semmit, a szombatejjel megint birmalzas volt. Most itt vagyunk...elkeseredésében beadtam neki az egyetlent ami itthon van,metamizol kúp. Elvileg ugyanaz a hatóanyaga mitn a flamborin cseppnek. Ennek egy órája most csodák csodája kb fél órája csak halkan fel fel nyosszent. Holnap azért veszek kifejezetten erre szert,bár az eszemmel tudom,valszeg akkor jó lenne tán ez is? Tized annyi mint a flamborin. Bocsi a hibákért a vilagomrol nem tudok..én nemcsak három napja nem alszik már de kb születése óta,mert hol hasfájás volt,hol növekedési ugrás..stb. ez csak egy plusz de nagyon rossz,mert eddig a két három óra alvással meg a napkozben alvasidehe alatti elajulasokkal (részemről) abszolvaltam a napot,most ez,hogy semmit sem,kikesziti a maradék idegrendszerem is.
2023. okt. 8. 23:06
7/12 anonim válasza:
Nem kell flamborin ha jó az ami otthon van, neked is aludnod kellene ha végre alszik.
8/12 anonim válasza:
Miert irsz ilyen agressziven egyebkent ?
Teljesen bevett szokas, normalis olog, hogy adunk fajdalomcsillapitot fogzasi fajdalomra.
Nurofen, Panadol, Catalflam csepp - ra is van irva mindegyik dobozara, hogy jo fogzasra.
9/12 anonim válasza:
Azert ir igy mert a legjtobb hasonlo kerdesnel elougranak a tuti mamik csatakancakent es szarra tiporjak a kerdezot.
Segiteni nem tudok egyebkent,en meg csak varandos vagyok de mar elore felek az ilyen helyzetektol😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!