3.5 hónapos babámnak /talán/ jön a foga, mit adjak neki fájdalomcsillapításra?
Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 20:20
1/6 anonim válasza:
"Ősi módszer": dörzsöld be az ínyét pálinkával. Esetleg Dentinox gél és Viburcol kúp még ami segíthet.
2/6 anonim válasza:
Amíg nem vagy benne biztos, hogy a foga, semmit! Ne bombázd feleslegesen a szervezetét!!
Még nagyon korai, hogy már kenegesd lidokainnal, mit csinálsz később majd? ....
4/6 anonim válasza:
Te jesszus! Ősi módszer pálinka kenegetés...
No comment. Ki kenné be pálinkával a 3,5 hós gyereke ínyét?! Mert én biztosan nem. Főleg talánra, de egyébként is. Nooooormális???????????????????????????????
5/6 anonim válasza:
Te jesszus!!!!!!!!Igenis vannak, akik még használják. És nem azt írtam, hogy itasd meg vele a pálinkát, hanem picit dörzsöld be az ínyét úgy, hogy az ujjad hegyét belemártod. Persze nem a legerősebb fajtára gondoltam...
Kérdezd meg az idősebbeket.
6/6 anonim válasza:
Dehogy kérdezem! Ez már nem az őskor! Van mindenre megoldás nem gyógyszer és nem szesz! Nagyon gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!