Milyen méretű kabátot vegyek babámnak? (bővebben lent)
nem tudod ra felprobalni?
en pont akkorat vettem neki, hogy az ujjat egyszer felhajtva jó, és picit hosszabb (tehat kicsit nagyobbat)
nem tudom meddig lesz jo, de a dereka igy nem fazik kantarosgatya nelkul se, bar nem tudom jovore jo lesz e neki
Mennyi idős?
Ha nagyobb, egy év felé, akkor talán elég lesz a 74. Ha kisebb, akkor vehetsz 80-ast, mert még nagy ütemben növekszik. Másrészt nem fogja zavarni, ha kicsit hosszabb az ujja
Én babám pici, 68cm, 8,5 hónapos. Van a bátyjáról itthon 80-as kabát h&m, eltűnik benne. Vettem next és c&a használt 74-es kabátokat, még azok is nagyok rá. Ilyenkor már nem nőnek akkora ütemben szerintem.
Az is lényeges, hogy mennyi a súlya, kislányom csak 7,5kg.
Én is azt vettem észre, hogy inkább a súlyhatárt kell nézni (legalábbis nálunk. Mindig hosszabb, mint amit valójában hord)
Most megnéztem egy bodyját amire mindhárom fajta méretezés rá van írva: 6-9 hónapos, 74-es, 9.5 kg-ig. Nem tudom, nálatok, hogy van, de az én kisfiamnak már lassul a hízása, ha így nézzük, akkor is úgy tűnik, hogy bele fog férni a 9.5-ös határba. Csak vigyázz, mert néha ki lehet fogni elcsúszott méretezéseket.
Na megnéztem a másikat is: A 80-as 9-12 az 11.5 kg-ig van. Nekem az soknak tűnik.
Remélem tudtam segíteni
8,5 hónapos kislányom most 76 centi. Már 1 hónapja a 80-as kabátját hordja. De kaptunk ismerőstől kölcsön egy 86-ost, az is jó, csak az ujja hosszú.
Egyébként 80-as ruhákat hord.
Szerintem egy számmal nagyobbat vegyél, vagyis 80-ast. Most még tényleg gyorsan nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!