Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora kabátot vegyek a 4...

Mekkora kabátot vegyek a 4 hós babámnak?

Figyelt kérdés
Holnap akarok kabátot venni a 4 hónapos lányomnak,6300gr és kb 64cm, mekkora méretet vegyek, hogy jó legyen még a télen?Én a 74-est gondoltam a férjem szerint nagyobb kéne,de az meg hatalmas lenne nem?
2010. aug. 31. 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:
A 74-es jó lesz, én még a 62-eset is megkockáztatnám... 80-as a 14 hónapos lányom mérete :)
2010. aug. 31. 14:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a 74-es elég,kb 1 évesen szoktak 80 cm körüliek lenni,de tavaszig elég számolni a kabáttal,addig meg valószínű nem fog 74-esnél nagyobb kelleni,persze ha jövőre is akarod használni,akkor vehettek 80-asat,1 éves kora után lassabban nő,így lehet jó lesz.Mi 6 hónaposan vettünk 80-asat,annyira nem volt nagy,és szerintem idén is jó lesz,most 16 hós.De ha te csak 1 téli kabátot akarsz,akkor a 74-es jobb ötlet.
2010. aug. 31. 14:52
 3/8 anonim ***** válasza:
74- est a 80-as túl nagy lenne, de lehet a 68 is jó lenne rá csak nem tartana ki egész télen
2010. aug. 31. 14:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó a 74-es méret, de én inkább az overállt javasolnám, mert még nem fog szaladgálni ezáltal sokkal praktikusabb.
2010. aug. 31. 14:54
 5/8 anonim ***** válasza:
első vagyok, nem 62, hanem 68 :)
2010. aug. 31. 14:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha télikabát, szerintem is 74-es, de ha őszi-tavaszi, akkor inkább 68-as, mert tavasszal már úgysem jó rá.

Ha csak télikabát, akkor én nem vennék, hacsak nincs egy vastag overálja kabát nélkül és azért akarsz. Télre egy 4-8 hónaposnak az overál szerintem jobb, mint a külön kabát, nadrág. Ha ősziről van szó kis farmerral, vagy harisnya-szoknyával, akkor szerintem 68-as. Azt még 70 centisen is tudja hordani.

2010. aug. 31. 14:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Az én fiam ugyan most 6 hónapos, és 65 centi, de télire én is 74-es overált vettem neki. Szép és jó, de ha ránézek a fiamra, és rögtön utána az overálra, kicsit elgondolkodom, hogy biztosan jó lesz-e rá?! Olyan kicsinek tűnik a 74-es... C&A-ban vettük!
2010. aug. 31. 15:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!A C&A-ban akarom én is megnézni.Végül is igen olyan dzseki szerüt szeretnék,amit már majd most a hidegebb időben rá tudok majd adni.A téli overalt majd később vesszük meg.
2010. aug. 31. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!