Mit adjak a babámnak ha belázasodna? A doktornő nem adott és nem is mondott semmit. Normális hogy eddig nem írt fel semmilyen láz és fájdalomcsillapítót? Vagy ezt nekem kell kérni? Szerencsére eddig nem volt semmi baja.
Hát szerintem elég nagy felelőtlenség az orvosodtól hogy nem irt fel neked eddig még semmijen lázcsillapítot.
Nekem a doki nem tudott aznap kijönni mikor hazajöttünk a korházból, ezért a védőnővel küldte a recepteket. Közte lázcsillapító kupét is. Mondván legyen itthon mindig, mert nem lehet tudni mikor lázasodik be.
Úgy tudom 3 hónapos kor alatt csak ez a kúp adható a babának (germicid). Reménykedj, hogy nem lázasodik be, ha meg igen akkor marad a hűtőfürdő, vagy betelefonálsz az ügyeletre, hogy adjanak receptet apa elmegy érte.
mi szerdán kaptuk meg a 2 hónapos oltást és szegénykém belázasodott 2 északa is. Nagyon megviselte. Másnap olyan gyenge volt, hogy sirni se tudott, csak nyüszögött. Szinte egész nap aludt.
Holnap mindenképpen irassál lázcsillapítot.
Szorítok nektek, hogy ne kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!