4 hónapos babának miket adtok enni?
100 % tápszeres a fiam igaz még csak 1 hónapos de foglalkoztat az etetés téma
Szóval aki elkezdte 4 hónaposa a hozzátáplálást azok mivel kezdték alma ? Banán ? Sütőtök ? Illetve melyik étkezést cseréltétek fel a bébiételel ??? Mennyit esznek meg egyszerre egy fél üveggel? Lehet kapni alma őszibarack italt ezt ti mikor adjátok a babának csak igy inni vagy azt is étkezés helyett ??
Az én kisfiam 5 hónapos. 4 hónaposan elkezdtem a kóstoltatást orvosi javaslatra, mert 1 héten csak 1× kakilt.
Kóstolta már az almát, banánt, őszibarackot, sütőtököt, burgonyát. Ezek mind ízlettek neki. Valamint vettem olyan üveges bébiételt. Vegyes zöldségeset, azt nem szerette, kiköpte, de tényleg rémes íze van.
Ma délben sárgarépát kapott 4-5 kanállal.
Még csak kóstoltatom. Figyelem, hogy fáj-e tőlük a hasa, de eddig nem volt gond.
Étkezést még nem váltottunk ki. A kaki gondot az a pár kanálnyi is megoldja.
Ilyen korban elég csak kostoltatni. Lehet, hogy nem is erett ra, mert kilokdosi a kanalat meg a kaját is.
A nagyfiammal 4 hosan csak kostoltattam, eleinte krumpli, repa alma. A banant nem javaslom, mert szekrekedest okoz. De mehet meg a sutotok, barack es meg nem tudom.
Gyumolcslevet nekem senki nem javasolta, csak viz.
3,5 hónapos volt mikor kapott egy pici alma levet vízzel keverve mivel majdnem kinézte a számból az almát 😃
4 hónaposan kezdtem kóstoltatni vele az almát, répát, sütőtököt. 5 hónaposan fogadta el szépen kanállal az ételt. Most 6 hónapos megeszik egy üveg babakaját, rá másfél órára tápszert. Kb mindent eszik amit már szabad, kivéve a barackot.
A banánt imádja legjobban. Szerencsére nem fogja meg a hasát.
Persze orvosi javaslatra kezdtük 4 hónaposan.
7es vagyok. Még annyi hogy az ebéd nálunk mindig valamilyen húsos baba kajcsi.
Alma-őszibarack italt onnantól adhatsz a babádnak hogy bevezetted ezeket a gyümölcsöket. Ritkán adok ilyesmit a babámnak, akkor is hígítom babavízzel, így több napig elég és nem olyan édes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!