5es fel honapos babanak hanyszor adtok enni?
A 4 orat is alig birja ki,nagyon sokat sir,de viszont nagyon jol fejlodik.
3350-nel szuletett es 5 hosan volt 7200.
Ejszaka is sokszor orankent is felsir.
Gondolom a foga is,de a hasara is gondolok,mert nem nagyon van szeklete.1xegy heten,s az is sokszor csak kuppal,de nem kemeny a szeklete.
4 óra napközben két étkezés között rengeteg!
Ennyi idősen a kisfiam 5*evett, (ez is elég kevés, de mennyiségben sokat evett és egyszerűen nem akart többször enni) de ő ataludta általában az éjszakát. Ha kelt akkor éhes is volt és azokon a napokon megvolt a napi hat étkezés.
Hú, kb. 20 alkalommal biztos megszoptattam naponta, ha nem több :D
Sose néztem az időt, volt, hogy fél óránként evett, de volt, hogy csak 2-2,5 óra múlva.
Persze, hogy sír szegény gyerek, ha nem kap enni-inni.
Én felnőttként se bírok ki 4 órát ivás nélkül, a dokitok elég elmaradott.
Nekem a doki azt mondta, hogy ne etessem annyit, hanem beszélgessek vele. 😂
Kb 7 hónapos koráig "zabált"(nagyon bocsánat) és utána ő maga csökkentette az adagot is és közben növelte az idő intervallumot. Egy pici baba hidd el, hogy jobban tudja, hogy mikor és mennyit egyen. És igen, lehet, hogy fáj a pocak, ami lehet a tejedtől is.(nem bántani akarlak)
Lehet, hogy a hozzátáplálás csak ront ezen a helyzeten, de én lassan próbálnám.
5.5 hónapos a babàm. Igény szerint szopizik szóval van ,hogy 3 óra van,hogy 1 óra múlva kér. De azért leírom,hogy kb hogy zajlik egy nap.
Minden nap 6kor ébred. Àlltalàban 5 körül szopizik.
7körül szopi.
8kor alvás 30 perc. (Ez most új eddig 45 percek voltak)
9kor valami gyümölcs vagy zöldség püré. 1 hete vezetem be a glutent búza darával.így azt minden másnap eszik. Nagyon szereti valami gyümölcsel keverve. Ez után már nem nagyon szopizik. Nem sokat kb 3 evőkanálnyit eszik.az kb 50-60 gramm
Aztán megy a nap ahogy. Ezek után még 3x alszik kb 30 perceket.Délután még eszik 4 körül pürét. Az is max 30-40 gramm
7kor fürdés. Fél 8 szopi. Alvás
Éjjel 2 óránként szopizik. Semmit nem segített a hozzátáplálás az éjjeli ébredésben. Szóval 5x szopi éjjel. De nem sír. Csak szopi és alvás vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!