9 hónapos kislányom nem eszik? 7 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, addig anyatejes volt, korábban is próbálkoztam vele, de nem akarta.
Figyelt kérdés
Eleinte eszegetett valamennyit, aztán bejött a meleg és nem evett kb semmit. 7 hónapos leválasztotta magát, azóta tápszert kap. Most viszont már nincs hőség és alig eszik valamit, ha tehetné tápszert inna (enne) egész nap, de nem adok Neki csak reggel és este, mert azt gondolom még annyi kanalasat se enne, mint most. Kipróbáltam azt is, hogy megvárom, amíg nagyon éhes lesz. Eltelt 5 óra az előző étkezés óta (még mindig nem jelezte, hogy éges) és max 10 nagyon pici kanállal evett, azt is pofavágások közben. Jókedvű, nyugodt baba. Eddig nagyon kis pufók, nagyon jó evő volt, de mióta elkezdtük a normális kajákat nem hízott, sőt fogyott. Orvos és védőnő azt mondja, hogyha nem sír, nem nyugtalan nem baj... 9 hetesen átaludta az éjszakát, hozzátáplálás óta felkel enni hajnalban, ami nem baj, csak azért, mert nyilván nem lakik jól... valaki tud nekem valami tanácsot adni?2017. aug. 13. 14:26
11/11 anonim válasza:
Nem kellett volna korábban kezdeni a hozzátáplálást, a nevében is benne van (HOZZÁ), az sem baj, ha csak kóstolgat, főleg, mivel szopis baba volt. Nekem egy éves a kisfiam, 5 hósan kezdtem védőnői nyomásra (másodiknál biztos nem fogom), de 8 hónapig csak szenvedés volt, főleg fogzáskor. Mi még 10 kanálig sem jutottunk el akkor (max. 3). Ahogy bújtak a fogacskái egyre könnyebb lett. 9 foga van jelenleg, 8 hónaposan, mint akit elvágtak, elkezdett enni, öröm nézni azóta is. Én adtam neki a tápszert, de mindig csak a kóstolás után. Szerintem ha fogyott a babád, pláne adj neki. Szerintem a fog a ludas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!