Mikor lehet elkezdeni a hozzataplalast tapszeresnel?
Figyelt kérdés
Es mi van akkor, ha pl a cseresznye bevezeteset nem tudom megvalositani telen mert nem tettem el a fagyra? Jo a bolti fagasztott is? Epret raktam el, de cseresznyet,meggyet nem. Ezek telen nem lesznek. Milyen gyumolcsoket, zoldsegeket fagyasszak le?2017. júl. 28. 21:21
1/19 anonim válasza:
6 hónaposan. mindegy, hogy tápszeres-e vagy nem. a bolti fagyasztott is jó, de nem kell sietni semmivel, az se baj ha az idénygyümölcsöket csak akkor kapja amikor érnek. Mondjuk én pl barackot fagyasztanék pürésítve, azt szereti a fiam, azzal kezdtük a ht-t.
3/19 anonim válasza:
2-es, le vagy maradva, nézd már meg a legújabb WHO ajánlásokat! :/
4/19 anonim válasza:
#3 linkeld be légyszi.
2014-ben még ez volt az ajánlás tápszeres babáknál.
6/19 anonim válasza:
6 hónaposan
Eper és cseresznye ráér jövőre is, cseresznye 1 éves kortól, eper másfél éves kortól adható. Meggyből tudsz venni fagyasztottat is. Barackot fagyasztanék, pontosabban én fagyasztok is majd (1 hónapos a babám) mást egyelőre nem.
Egyébként a bolti fagyasztott igen, jó lesz! Csak pl én vagy vaksi vagyok vagy barack tényleg nincs, én ezért fagyasztok majd belőle. De nagyon sok más kapható boltokban fagyasztva.
7/19 anonim válasza:
Tápszeres 4, anyatejes 6 hónapos kortól.
Igen gyerekorvos és védőnő is ezt mondja.
Felénk.
8/19 anonim válasza:
Babam 7,5 honapos sajna 2 hos kora tapis. Vedono , gyerekorvos tanacsara 4 hosan kezdtuk a hozzataplalast.
10/19 anonim válasza:
Kérlek linkeljetek forrást, hogy az elmúlt 3 évben ez mikor változott és hol van leírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!