Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 2,5 eves kislanyom egyáltalán...

2,5 eves kislanyom egyáltalán nem hajlandó főtt ételt enni. Mivel bírjam evésre?

Figyelt kérdés
En már teljesen magam alatt vagyok kb egy éve ezt csinálja már. nem eszik se zoldseget se gyümölcsöt...a gyümölcsös rostos üdítőket legalább meg issza. Cebion szirupot kap minden nap. Amiket meg eszik...kenyér, kalács,pogacsa, kakaós csiga, felvágottat nem, tej, kakaó, zabpelyhek, bundás kenyér, ki sütős fasírt...na meg persze rajong a csokik csipeszek után amit probalok minnel kevesebbet adni neki...az orvos azt tanácsolta hogy ne adjak neki semmi mást csak vizet es csak főtt étellel kínálgassam...pár nap egy hét és enni fog...próbálta már valaki ezt??? En meg mondom őszintén ettől kicsit félek bele vágni...tekintve hogy a lányom van meg áldva a világ leg erősebb akarat erejével es félek hogy inkább éhen halna. Próbálta már ezt valaki? es be válik? vagy ki hogy birja evésre ezeket a kis makacs törpéket?? :(
2017. ápr. 28. 22:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ezt nekem másfél évesen játszotta a gyerek. Pár napig aggódva ugráltam körülötte, az ötödik féle kaját is próbáltam, csak egyen már. Aztán észbe kaptam, hogy a gyerek marhára élvezi, hogy egész nap ugráltat. Ùgyhogy abbahagytam. 1 étkezésre 1 féle kaja van. Ha megeszi, szuper, ha nem, akkor úgy járt. Majd jön a macska és felfalja. Párszor végignézte, ahogy a cica megeszi előle a kaját, aztán rendeződött a dolog. Nem fog éhen halni, ne engedd, hogy zsaroljon. ;)
2017. máj. 2. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!