Ti miből itatnátok?

Figyelt kérdés

7 hós a fiam, 3 foga van, hozzátáplálom, de anyatejes. Doki javaslatra plusz folyadék kell neki, víz. Se nyugi cumit, se cumisüveget nem kapott. Illetve van egy egy lyukú kezdő, de azzal nem tud mit kezdeni, rágja, húzogatja.

A bajom az, hogy fecskendőhöz szokott, pár hónaposan, amikor náthás volt abból adtam gyógyszert. Most abból itatom, de én sem örülök beki, meg hülyén néznek rám, ha utcán abból itatom.

Ikea csőrös pohárból félre nyelt, azt ajándékba kaptuk.

Nem tetszik a fecskendő, bármi jobb, már a cumisüvegnek is örülnék.

Ma megyek venni valamit a bababoltban, gondoltam megkérdezem ki mit javasol

2017. ápr. 4. 11:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0,5 literes akart lenni.
2017. ápr. 4. 13:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Pohárból itattam mindig a fiamat, ha megyünk valahová akkor olyanban viszek neki inni aminek olyan a szája mint pl a nestea-s üvegnek
2017. ápr. 4. 13:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
egyébként ha már pohár: az anyatejtároló poharak (pl avent, 6 éves gyerek mellett is rendszeres használatban van az a 2 darab, amit anno felicitas csomagban kaptunk) általában pont megfelelőek arra, hogy a kicsi igyon belőle. ráadásul rendesen le is lehet zárni, így akár arra is jó, hogy kisebb sétára eleve abban vigye magával az ember a vizet, teát.
2017. ápr. 4. 14:09
 14/16 anonim ***** válasza:

[link]

a nagyobb lányom ilyenből tudott inni, ennek puha a csőre, szívni is tudja, vagy cumizni.. a kemény fejű csőrösökkel nem tudott mit kezdnei, a pohárból alig ivott valamit, szóval ilyet vettem neki és ezt nagyon szerette...2 évesen cseréltem le neki mert már untam hogy mindíg szétrágja a kupakját, avent itató pohárra. az sem rossz, bár nekem nem nagyon akar cseppmentesen zárni...de abból pl tudott inni. más nálunk sem vált be. most már pohárból iszik hálisten, 2,5 éves.

a kicsit rögtön pohárhoz szoktatom, ő most 6 hónapos.

2017. ápr. 4. 15:58
 15/16 anonim ***** válasza:
3 gyerek mind a 3 anyatejes, rögtön pohárral kezdtünk, ha valahova mentünk üveges baba víz, abból ittak.
2017. ápr. 4. 16:48
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Este pohárból kínáltam, egy vastag falu kicsi kávés pohárból. Nagyon tetszett neki, végig nevetett és várta a következő kortyot. Meglepődtem, de nagy részét lenyelte ügyesen,de pelust raktam az álla alá, az azért jól átnedvesedett.

Begyarololjuk, de azért nézek valamit arra az esetre ha kimozdulunk.

2017. ápr. 4. 21:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!