Mit tegyek a 7 hónapos gyerekem nem akar enni?
Figyelt kérdés
MINDEN KIVIZSGÁLÁSON TÚL VAGYUNK.SEMMIT NEM TALÁLTAK NÁLA MINDEN RENDBEN.Mégis mit adjak neki ami meghozná az étvágyát?Milyen gyógynövény vagy szirup oldaná meg a gondunkat.2016. dec. 14. 11:13
1/7 anonim válasza:
Az én lányom 8 hónapos, és keveseket eszik, igaz, mindent, amit elé teszek, csak nem sokat. Tegnap este, amíg csináltam a vacsiját, az apja a kezébe nyomott egy gerezd narancsot, szopogatta ügyesen, édes volt :) aztán nem tudom, hogy ezért, vagy nem ezért, de annyit vacsorázott, mint eddig még sose! 3 halrudacskát (panír nélkül) egy nagy szelet vajkrémes rozsos kenyérrel, ez még nekem is elég lenne :) próbálj meg neki evés előtt gyümölcsöt adni, hátha meghozza az étvágyát!
2/7 anonim válasza:
Mit nem eszik? Tápszert? Anyatejet?
Elkezdted a hozzátáplálást? Mikor? Hogy álltok? Miket vezettél be? Miket kóstolt eddig? Csak te készítetted, vagy boltit is próbáltál?
Gyarapszik a súlya, vagy csökken?
3/7 A kérdező kommentje:
Elkeztem a hozzátáplálást.Minden ami 7 hónapig ehet.Alma, banán, cékla, burgonya, répa, sütőtök.csirke és pulykamell.Én csinálom.Súlya nem csökken.Gyarapszik csak kevés.7 hónaposan 6 kilogramm.
2016. dec. 14. 11:36
4/7 anonim válasza:
Valami nyugtatót ajánlanék, de neked!
Ne csinálj a semmiből problémát.
Ez nem verseny, ráér egész életében szilárdat enni.
Amíg az anyatejet/tápszert megeszi, súlya nem csökken, jókedvű, eü-i baja nincs, addig semmi gond akkor se ha egy falat egyebet se eszik.
5/7 anonim válasza:
Mennyivel született?
Hány cm-hez 6 kg?
6/7 A kérdező kommentje:
3060 gramm és most 65 cm
2016. dec. 14. 12:50
7/7 anonim válasza:
Tanácsot nem tudok adni, mert én is ugyan ebben a cipőben járok.Minden de tènyleg minden vizsgálaton túl vagyunk vèrvétel, hasi uh, látta 2 gyerekorvos, immunulógus, gasztroenterológus és persze mindegyik ahogy ránézett azt mondta jó húsban van a gyerek mit akarok.Mondtam nekik hogy ez így van, nem vèkony de nálunk olyan is előfordul (elég gyakran) hogy 40-50 perc alatt eszik meg 80 milit. A súlya tényleg rendben van (bár nem tudom mitől) 6 hónapos lesz pár nap múlva és 6250 gramm, pedig korababa volt 1470-el született.Súlya alapján 900-950 milit kellene megennie egy nap de ennek kb a felét eszi meg tápszerben, de mondjuk én már dèlelőtt adok neki gyümit, délután meg zöldséget.A gyümibe keverek 7 gabonás pépet, a zöldségbe meg egy kicsi sinemilt hogy több legyen a kalóriatartalma.Esetleg próbáld ki te is a sinemilt, illetve a milumilnak van HA vaniliás tejpépe amit még ugyan nem kóstoltunk, de állítólag nagyon szeretik a gyerekek gyümölccsel keverve.Sok kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!