Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hozzátáplálást én gondolom...

Hozzátáplálást én gondolom rosszul?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy sajnos anyósékkal lakunk,most 10 hetes a babám fele részben tapszeres,és úgy gondoltam h majd olyan 5 és fél 6 hó között kezdem kiskanálnyi krumpli majd répa,aztán almalé,reszélt alma ,barack,sütőtök,cékla,banán...,. A hétvégén voltak nálunk babalátogatóba és anyós mondta h még vár 1-2 hetet aztán nekiáll már etetni gyümölcsös joghurtukkal,üveges babakajákkal,húslevessel,főtt hússal,ismerős erre mondta h az ő babája már 3 hósan vadast evett knédlivel,másik pedig 4 hósan töltött paprikát kenyérrel,meg szalonnás tojás,mert úgy nézték mikor ették és semmi bajuk,de én babám is majd kinézi a kezemből a kaját,de csak mert minden új neki minden érdekli,erre anyós h akkor nem várok tovább ,de én még nemakarom elkezdeni főleg nem joghurttal,meg meddig tart megpucolni megfőzni és leturmixolni 1 krumplit v répát,főleg bébiétel készítőivel amibe csak belerakod és maga főzi majd turmixolja.Én gondolom rosszul? Mondjuk nekem kiskoromtól kezdve érzékeny a gyomrom,mindentől fáj,férjem is gyakran panaszkodik,és nem szeretném h a babám is így járjon.S segítsetek légyszi,( elköltözni nyárnál előbb nem tudunk,az nem opció)
2016. dec. 5. 11:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én simán megmondanám anyósnak, hogy ez a baba 5 hónapos koráig nem fog mást enni anyatejen és tápszeren kívül. Ha bármit mer adni neki, akár csak egy nyalásnyit, akkor látta utoljára. Mert nemhogy elköltözök, de a közelébe nem engedem soha. Majd 18 évesen eldönti, kíváncsi-e a nagyannyára...
2016. dec. 8. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!