Anyukák! Elkezdtem a hozzátáplálást, és úgy gondolom, hogy egy jó tatárbifsztekkel kezdésnek tökéletes?
Figyelt kérdés
1 éves és eddig tehéntejet,kecsketejet evett-ivott.De adtam már Neki pacalpörit,kólát,sört is!:))))))))))))
Szép Napot Nektek!
2009. dec. 16. 12:16
1/22 anonim válasza:
hehehe!!!!!!!!!biztos kis vasgyúród van ilyen klassz menü melett!!!!
2/22 A kérdező kommentje:
Az biztos,hogy vasgyúró!Majdnem szószerint!:))))
2009. dec. 16. 12:23
3/22 anonim válasza:
Hány éves vagy? 15? Ez még csak nem is provokáló mert lerí rólad hogy csak szórakozásból írogatsz ide. A te oldalad a kamaszok címszó alatt van.
4/22 A kérdező kommentje:
Humorból 1-es! Hozd ki az ellenőrződ!
2009. dec. 16. 12:27
5/22 anonim válasza:
vegre van min nevetni ezen a borus napon
6/22 anonim válasza:
Azt egyen a gyerek amit szeret :). Jó kis kérdés, most már biztos szép napom lesz. :)))))
7/22 anonim válasza:
Ne felejtsd el mellé tenni a lilahagymát is, de ne legyen nagyon csípős, mert még a végén megárthat a babusnak:) szépen napot és mindenkinek jó étvágyat az ebédhez!
8/22 anonim válasza:
Csapjatok a lovak közé :)))))))
9/22 A kérdező kommentje:
Jaj! Majdnem odaégettem a töpörtyűt... :) Azt hiszem felhozok a pincéből Neki valami jó bort mellé. Utána elénekeljük az Akácos utat... :D
2009. dec. 16. 12:41
10/22 anonim válasza:
1 évesnek már nem lenne baja ezektől kivéve a sört, szóval ez nem olyan nagy szám. Látszik, hogy nincs gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!