Anyukák! Elkezdtem a hozzátáplálást, és úgy gondolom, hogy egy jó tatárbifsztekkel kezdésnek tökéletes?
Figyelt kérdés
1 éves és eddig tehéntejet,kecsketejet evett-ivott.De adtam már Neki pacalpörit,kólát,sört is!:))))))))))))
Szép Napot Nektek!
2009. dec. 16. 12:16
11/22 A kérdező kommentje:
Kedves 13:09-es!Miből gondolod,hogy nincs gyermekem?Amúgy meg Neked is 1-es jár,mert abszolút nincs humorérzéked!Nem lehet egy kicsit viccelődni?Mindig csak a komoly dolgokról van szó!Nem gondolod?Nem muszáj idejönnöd,ha Téged irritál!
2009. dec. 16. 13:18
12/22 anonim válasza:
Hehe(: Sztem adj neki békacombot, biztos szereti:P
13/22 anonim válasza:
Szia! Én vagyok a lovak közé csapós:))) Engem felvidítasz, tök jó hogy kinézek és esik a hó, ez olyan jó érzés, most pedig leültem a laptop elé és vidulok egy jót, ez is jó érzés :))
Mindig is lesznek akik nem veszik a lapot, de most mennem kell mert a babám töltött káposztája már föl... :))))) Neked is szép napot!!!
14/22 anonim válasza:
Aggyá' még neki kis fokhammás székhelykáposztát is jó kis parasztkóbásszal oszt' attó lesz majd jó az emésztése nekije. Na meg a házipálesz sem árt soha :D
16/22 anonim válasza:
Jajj,anyu! Mondtam már hogy ne tálald ki másnak az én kajámat!
17/22 anonim válasza:
A sört most azonnal vedd ki a menüből:@:@
Adj neki vodkát;)Azt jobban szeretik az ilyen korú gyerekek:)tapasztalat xD
18/22 anonim válasza:
tatárbifsztek gyereknek?te normális vagy?nem az kell neki,hanem egy jó kis szabolcsi töltöttkáposzta fütyülőssel....ennyit se tudsz xD:)
19/22 anonim válasza:
annyira jóót röhögtem!!köszi!!tök jó,hogy vannak ilyen humoros csajok is !!hajrááááá vidámság!!!ja ,apa nem lázad ,hogy a gyerek megissza előle a sört?:)
20/22 A kérdező kommentje:
Hű de jót mulattam!:)))) Tényleg a szabolcsi kápi az jó ötlet.Hát a sört bizony úgy kell adnom,hogy Apa ne vegye észre,mert különben elveszi Tőle és lesz ám sírás!De vodka!!!Aaaz a jóóóó! :)))))))
2009. dec. 17. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!