Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hozzátáplálást én gondolom...

Hozzátáplálást én gondolom rosszul?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy sajnos anyósékkal lakunk,most 10 hetes a babám fele részben tapszeres,és úgy gondoltam h majd olyan 5 és fél 6 hó között kezdem kiskanálnyi krumpli majd répa,aztán almalé,reszélt alma ,barack,sütőtök,cékla,banán...,. A hétvégén voltak nálunk babalátogatóba és anyós mondta h még vár 1-2 hetet aztán nekiáll már etetni gyümölcsös joghurtukkal,üveges babakajákkal,húslevessel,főtt hússal,ismerős erre mondta h az ő babája már 3 hósan vadast evett knédlivel,másik pedig 4 hósan töltött paprikát kenyérrel,meg szalonnás tojás,mert úgy nézték mikor ették és semmi bajuk,de én babám is majd kinézi a kezemből a kaját,de csak mert minden új neki minden érdekli,erre anyós h akkor nem várok tovább ,de én még nemakarom elkezdeni főleg nem joghurttal,meg meddig tart megpucolni megfőzni és leturmixolni 1 krumplit v répát,főleg bébiétel készítőivel amibe csak belerakod és maga főzi majd turmixolja.Én gondolom rosszul? Mondjuk nekem kiskoromtól kezdve érzékeny a gyomrom,mindentől fáj,férjem is gyakran panaszkodik,és nem szeretném h a babám is így járjon.S segítsetek légyszi,( elköltözni nyárnál előbb nem tudunk,az nem opció)
2016. dec. 5. 11:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%

Mi segítsünk???

Egyszerűen a sarkadra állsz, és megmondod, hogy a te gyereked, majd te eldöntöd, mikor mit fog enni, és kész! Téged nem érdekel más gyereke, csak a sajátod. Ennyi.

2016. dec. 5. 11:26
 2/21 anonim ***** válasza:
88%

Ne hallgass ezekre a baromsagokra!

Anyosodnak se hagyd hogy hulyesegeket csinaljon, a te gyereked.

2016. dec. 5. 11:30
 3/21 anonim ***** válasza:
82%
Állítsd le sürgősen az anyósodat, a hozzátáplálást nem gyümölcsjoghurttal kell kezdeni, laktozérzékenységet is kialakíthat ezzel a gyerekben. Beszélj a védönövel, dokival, hogy mikor mit adhatsz a gyereknek. Anyóssal pedig el kellene beszélgetni, nem az ő gyereke, én nagyon kiakadtam volna rá a helyedben. 30-40 évvel ezelőtt valóban korábban kezdték a hozzátáplálást, de ez nem azt jelenti, hogy ez volt a jó megoldás.
2016. dec. 5. 11:31
 4/21 anonim ***** válasza:
81%
Nehogy engedj neki. Mondd meg szépen,hogy majd,ha elmúlt 5hónapos és pont. Tetszik nem tetszik neki,te gyereked,te döntöd el.
2016. dec. 5. 11:31
 5/21 anonim ***** válasza:
85%
A hozzataplalast nem szabad ennyire drasztikusan csinalni, mint ahogy anyosod gondolja. Allj a sarkadra es ne engedd neki, h ebbe beleszoljon. a Te gyereked, Te dontod el, mikor a legjobb elkezdeni a hozzataplalast es mivel.
2016. dec. 5. 11:33
 6/21 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,h bármit mondok a válasz az h első gyereked hülyeséget beszélsz,az ugy nemlesz jó,ha erényesebben mondom akkor megsértődnek h flegna vagyok,meg ne szájaskodjak,semmit nemtudok,es már elbizonytalanodtam,h tényleg rosszul gondolom
2016. dec. 5. 11:46
 7/21 anonim ***** válasza:
85%

A te gyereked, a te felelosseged. Ha megsertodnek hat megsertodnek.

Javasold a mamanak hogy kepezze egy kicsit magat, van internet, olvasson utana, mert tok hulye az egeszhez.

2016. dec. 5. 11:52
 8/21 anonim ***** válasza:
85%

Még egyszer írom: Állj a sarkadra.

A legjobb az lenne a ti esetetekben, ha megsértődne.

Mondd meg neki, ha elrontod, hát elrontod. A te gyereked. Szerencsére úgy csinálhatod, ahogy te akarod. Mert te vagy az anyja. Ő is úgy csinálhatta a gyerekeivel, ahogy akarta (vagy nem, de ez már az ő gondja).

Kérdezd meg, szerinte mi baja lesz a gyerekednek, ha úgy csinálod, ahogy te akarod???

2016. dec. 5. 11:57
 9/21 anonim ***** válasza:
46%

Jajj egek! Ezek az anyósok olyan gonoszak sokszor!

Azért csak helyre kéne billenteni az okos fejét hiába ott laktok. Ő úgy erzi beleszólhat mert ott laktok.

Szóval nyugodtan oltsd le!

Anyósod meg szabályozza magát!

2016. dec. 5. 12:03
 10/21 anonim ***** válasza:
74%

Bocs, de őszinte leszek. Mind hülyék vagytok.

Anyósodnak örökbe adtad a gyereket? Vagy miért eteti ő agyereket?

Rosszul gondolkozol, ha elhiszel minden f..ságot és hagyod, hogy belepofázzanak a dolgaidba.

Örülök, hogy segíthettem.

2016. dec. 5. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!