Hogyan kezditek a hozzátáplálást?
Alma volt az elso, a kertbol. Lereszeltem es az első 3 napban csak a levet kapta délelőtt. Aztan délutánra főztem krumplit, almát, osszemixeltem. Most mar tok is kerult bele (4 nap mulva), délelőtt pedig fog répát kapni (párolt, mixelve az almaba). Az almapepet is par nap "csak lé" utan megkapta.
Itt tartunk, epp ma 7 honapos. Ja, es pont 6 hosan nem akart meg enni, 2 het mulva viszont gyönyörűen.
Almalével kezdtük, lereszelt alma kinyomkodott levével. 2-3 napig kóstolgatta, aztán kapta a pépjét is. Ezután heti 1, max 2 új dolgott vezettem be. Az elsők voltak: alma, őszibarack, meggy, krumpli, répa (üveges a nitrit miatt), sütőtök, cukkini. Mondjuk nekünk könnyebb volt, májusban volt 6 hónapos a fiam, jött a friss gyümölcsök, zöldségek szezonja.
Mi a tízóraival kezdtük, és nem is adtam neki máskor stilárdat, míg abból meg nem evett 100-120 ml-t. Utána az ebéd, majd a tízórai, végül a reggeli és vacsora.
Most 1 éves, igazából minden étkezése megvan, de emellett az igény szerinti szopizás is fontos még neki.
Szió.
Mi mind2 picinél sütőtökkel kezdtük,az almát az elején kevertem valamivel a savassága miatt A répát szintén kevertem,m mind2 gyerkőcnek hasfájása lett a sima répapürétől. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!