Te mit értesz tehéntej alatt?
Csak arra lennék kíváncsi, ki mit ért tehéntej alatt? A rendes házi tejet, vagy a boltit is?
Vagy a tehéntej a házi, a tej meg a bolti? Remélem értitek.
??? Azt,amit a tehénből fejnek!
A bolti is tehéntej,csak persze más kiszerelésben és feldolgozásban.
Valahogy úgy gondoltam ahogy 3as leírta. Sokan a boltit nagyon szarozzàk, ugye mindent mondanak rà csak azt nem hogy tehénből lenne. Nyílván a bolti 1,5%osba nem sok minden van. De a 3,5%os màr csak jó. Múltkor láttam olyat az auchanba hogy 0,1%os. Akkor azért kimeredt a szemem.
Egyébként nekem nincs bajom a bolti tejjel, 2,8%osat adok a lányomnak, csak facebookos csoportokban, meg azért itt is, annyira elítélik a tejet. És nagyon sokszor nem tudom, boltira vagy házira gondolnak.
Tehéntej, amit a tehénből fejnek. Azt hogy háznál árulják, vagy a piacon, hogy a boltban veszed az mindegy.
Nem értem ezt a kérdést, nem tudtad hogy a bolti tej az tehéntej?
Nekem minden olyan tej tehéntej, ami tehénből fejt tej :) Függetlenül attól, hogy hol árulják, mivel kezelték és hány százalék a zsírtartalma. A sima "tej" pedig számomra gyűjtőszó és mindenféle más állatból (kecske, juh, bivaly) származó vagy akár növényi tejre is használhatom, sőt az anyatejre is - persze szövegkörnyezettől függően értelmezve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!