Ha nem vezetjük be a babánknál a húst, valóban előfordulhat hogy később nem is tudja lebontani a szervezete?
Figyelt kérdés
Mivel a férjemmel vegetáriánusok vagyunk, nyilván ebben a szemléletben neveljük a gyerekeinket is. Eleve kizárt hogy húst vásároljunk vagy feldolgozzunk, de most hallottam egy ilyen "rémhírt", hogy ha nem vezetjük be lehet, hogy később nem is lesz képes megemészteni.
Kompromisszum lehetne az, hogy a nagyszülőknél megkóstolhatja heti 1x.
2016. aug. 27. 11:08
51/54 anonim válasza:
Ne haragudj, de csunyan alul maradtal ervelesben a Kerdezovel es az 52-es valaszoloval szemben.
52/54 anonim válasza:
Szerintem a heti 1 alkalom nagyieknal jo kiindulasi pont. Aztan ha nagyobb lesz, mar o is ki tudja fejezni, h ez neki epp eleg v sok v tul keves es akkor majd ennek fenyeben ujra elgondolkodhattok, h hogyan tovabb.
53/54 anonim válasza:
vicces olvasni a válaszokat. mi is külföldön élünk. Van olyan kollégám, akinek családja már 4 generációra visszamenőleg vegetáriánus, tehát valószínűleg működik a dolog (nem halálos ez az étrend :). Viszont aki így nő fel, szerintem sose fogja kívánni a húst. Én már pár év vegánság után is már undorodom a hústól, tejtermékektől. Maximum darálva tudnák megetetni velem titokban.
54/54 anonim válasza:
Utolsó: miért borzasztó szülő az, aki állatszeretetre, toleranciára és az egészséges életmód fontosságára tanítja a gyerekeit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!