Mit mivel kevertek?
Nem tudom mit mivel jó keverni ami jó ízű lesz...
Eszik:
Avokádó
Édes krumpli
krumpli
Tök (vajdió tök azt hiszem)
Répa (sárga, fehér)
Brokkoli
Cukkini
Tojás (sárgája)
Tészta
Csirkemell
baba krémes rizs
Zabkása
Natúr joghurt
Sajt
Alma
Mangó
Körte
Banán
Mandarin
Mit lenne érdemes bevezetni?
Mit szoktatok mivel keverni?
a gyümölcsöket nem szoktam egyáltalán főzni.
Semmi ötletem, neten valahogy nem találok jót.
Én meg sokszor csinálok "mindent bele" pürét amit aztán kidobok mert rossz ìzű.
Kerdezo, en is Angliaban lakom, nem a tejet engedik, hanem a tejtermeket, ezzel nagyon vigyazz ! Nem ugyanaz a ketto.
Tehat lehet : sajtokat, joghurtot, turot.
En vettem az Ebayen 1 fontert receptkonyveket Annabell Karmel 100 pure recept babaknak, es 200 meal baby and toddler, keress ra.
Nagyon jokat ir.
Avokado - banan
Sargadinnye is mehet nyugodtan
Mango, korte, gyumolcsok kozul szinte mind.
Tenyleg ajanlom a konyvet.
Egyebkent ennel mar sokkal tobb mindent lehet adni mint amit irtal.
Elozo vagyok.
Ha elmesz a Bootsba, es megmrzed a bebieteleket azzal is kapsz otletet. Ella pl szupereket gyart.
Nekem 9 honaposom van, en csak uvegeset vagy Ellat adok neki, a kedvence pl az apple- prunes-squash - carrot , es a spinach - appke -swede
Nem én direkt kérdeztem mivel s baby rizst tejjel kell csinálni.
Azr mondták hogy főzni lehet tehén tejjel... de van ilyen tájékoztató papír erről és ott is ìrják
A baby ételeken voltak bogyós gyümik is kb 6hós kortól...szóval abban én nem bízom.
Köszönöm a könyvet megkeresem :)
Kerdezo, nem mehet a tej, de mindjart belinkelem. mit ir az NHS. Valoszinu felre ertetted, mennyire beszeled a nyelvet ?
A bogyos gyumolcsok bebietelekben adhatoak, mert ott nincs benne a mag ami allergizal.
Kár hogy fotót nem tudok belinkelni
A tájékoztatóra is az van írva :
After 6 months : full fat cow's milk in cooking.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!