Mit mivel kevertek?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit mivel jó keverni ami jó ízű lesz...

Eszik:

Avokádó

Édes krumpli

krumpli

Tök (vajdió tök azt hiszem)

Répa (sárga, fehér)

Brokkoli

Cukkini

Tojás (sárgája)

Tészta

Csirkemell

baba krémes rizs

Zabkása

Natúr joghurt

Sajt

Alma

Mangó

Körte

Banán

Mandarin

Mit lenne érdemes bevezetni?

Mit szoktatok mivel keverni?

a gyümölcsöket nem szoktam egyáltalán főzni.

Semmi ötletem, neten valahogy nem találok jót.

Én meg sokszor csinálok "mindent bele" pürét amit aztán kidobok mert rossz ìzű.

2016. ápr. 27. 21:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindig csak olyat kevertem, főztem a babámnak, amit én is megennék.
2016. ápr. 27. 21:39
 2/23 A kérdező kommentje:

Hát én is megkóstolom, de mondjuk én a tojás sárgáját a fehérjével és kenyérrel eszem...na ezt ugye babának nem adhatom...és nem tudom hogy melyik zöldséggel lesz jó ízű ha keverem...

Meg a brokkolit én simán párolva eszem, de neki úgy nem ízlik...mivel keverve jó?

Arra már nincs pénzzem hogy kísérletezzek..így is elég sok kaját dobtam már ki mert napokig nem hajlandó megenni sokszor 1 tál kajcsit. Most ezzel is szenvedünk...

Ja elfelejtettem írni hogy 8 hónapos

2016. ápr. 27. 22:12
 3/23 anonim ***** válasza:
0%
hat nem tudom en semmit sem dobtam ki csak azert mert szerintem rossz izu..sot mivel en husevo vagyok ilyen alapon szinte mindent kidobhattam volna. a babaknak nincs mèg izlelobimbojuk barmir megesznek ám, ha megsem, at inkabb nalunk állagbeli problema miatt volt pla darabosokat nem ette meg.
2016. ápr. 27. 22:16
 4/23 anonim ***** válasza:
marmint h van izlelobimbojuk csak mivel sosem ettek még pizzat nekik izlik a fott brokkoli is :) egyebkent nyugodtan adhatod magaban is parolva is puresitve.
2016. ápr. 27. 22:18
 5/23 A kérdező kommentje:
Nem eszi meg pedig ugyan olyan állagúra csinálok mindent...ha simán adom neki a brokkolit meg az édes krumplit fintorog és nem eszi...
2016. ápr. 27. 22:20
 6/23 anonim ***** válasza:

zabkasa+natur joghurt barmilyen gyumivel amugy a kedvence most is ez az uzsi tizorai.

alma+cekla+husit is imadta (almat egyebkent barmivel, ha feltem h valamit nem fog megenni almat tettem hozza es tuti megette)

2016. ápr. 27. 22:20
 7/23 anonim ***** válasza:
A zabkásába bele lehet főzni gyümölcsöket is. Később, ha már a tej is bevezetésre kerül, akkor érdemes félig vízzel, félig tejjel főzni. Plusz mézzel. De azt egy éves kora után csak.
2016. ápr. 27. 22:39
 8/23 Bella169 ***** válasza:

A tojás sárgáját spenóttal vagy sóskával jó adni. Alapból a felnőttek is esznek ezekhez tojást.

Krumplit bármilyen zöldséggel lehet keverni.

Amúgy mennyi idős a babád, mert a felsoroltakból nem igen tudok rájönni. 7-8 hónaposra tippelnék, de akkor a tojássárgája és a mandarin kilóg a sorból.

Bevezetheted a sütőtököt,fejessaláta (főzve) spenótot, sóskát, paradicsomot (hámozva magozva)

Gyümölcsből az őszibarackot és a szilvát (utóbbit hámozva), valamint a meggyet és a cseresznyét.

Gyümikből szinte bármelyiket bármelyikkel keverheted. Vagy egyféle gyümit keversz joghurttal vagy zabkásával esetleg rizzsel. A gyümölcsös rizst szeretni szokták a kicsik.

Husiból a pulykát lehet még bevezetni.

Zöldségekből ilyeneket szoktam csinálni (a lányom 8 hónapos)

krumpli - répa -hús

krumpli - sütőtök

sütőtök - rizs -hús

krumpli - paradicsom - hús

cukkini - paradicsom -rizs -hús

krumpli - répa - fejessaláta -hús

cukkini - krumpli -hús

amiket ez után fogok csinálni bevezetés után:

spenót - krumpli - tojássárgája - hús

sóska - krumpli - tojássárgája - hús

brokkoli - répa -zöldborsó - krumpli -hús

meg lehetne még sorolni de kb így szoktam őket összerakni.

amúgy való az a babáknak még más az ízlése, olyanokat is elfogadnak amit te felnőttként nagy ívben kerülnél.

2016. ápr. 27. 23:53
 9/23 A kérdező kommentje:

Jujj dejó köszönöm :)

Igen 8 hónapos.

Angliában vagyunk itt engedik a tojás sárgáját és a tejet is...legalábbis a védőnő nagyon mondta hogy adjak neki.

Igen a spenóthoz meg a sóskához tényleg szoktunk.

Sokat segítettetek Köszönöm;:)

2016. ápr. 28. 00:33
 10/23 A kérdező kommentje:

Én már a pépes állagot nem bírnám megenni :D

De pl a múltkor annyit kutyultam h a végén keserű lett :((

#8-as válaszoló külön köszönet!! Nagyon összeszedetten leírtad nekem :)

2016. ápr. 28. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!