Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos baba milyen joghurto...

8 hónapos baba milyen joghurtos, túrós ételt kaphat? Hogyan készítitek el neki? Mit mivel, milyen arányban kevertek?

Figyelt kérdés
Üvegesek közül van esetleg kedvenc, amit babád nagyon szeret? (joghurtos, túrós)
2010. ápr. 13. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Túró: csinálhatsz otthon gyümölcsös túrót, keverheted az ételbe (pl. spenót, sóska, de bármihez jó), csinálhatsz házi krémtúrót is, hisz valódi vaníliát már kaphat... Joghurt: én főzeléket habartam be vele pl, de gyümölccsel is kevertem, jobb, mint a bolti aromás...
2010. ápr. 13. 09:29
 2/5 anonim válasza:
Mi Milli Krémtúrót szoktunk neki adni!Nagyon szereti!
2010. ápr. 13. 09:31
 3/5 A kérdező kommentje:

ha joghurtba keveritek a gyümölcsöt, akkor az üveges gyümölcs? csak összekeveritek a natúr joghurttal?

Ugyanez lenne a kérdésem a túróval kapcsolatban is. Natúr tehéntúró (vagy házi túró a piacról?) összekeverve üveges bébi gyümölcsdesszerttel?

bocsi, még nem adtam és nem tudom :(

2010. ápr. 13. 09:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Én túrót Sissyt, vagy CBAsat veszek, azt keverem bele vagy üveges szilvába vagy őszibarackba, esetleg még babapiskótát reszelek bele.Nagyon szereti.De almába is raktam már vagy más gyümivel.KB 2 teáskanálnyi a túró. Joghurtot Milli Mia krémtúrót szoktam vaníliásat, v banánost magában.Ja és Petit Danont.
2010. ápr. 13. 09:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem üvegessel kevertem, hanem friss, turmixolt gyümölccsel vagy vettem mirelitet, kiolvasztottam és turmixoltam. Félzsíros túrót használtam mindig. A joghurtot is így. Natúr joghurt+ gyümölcs
2010. ápr. 13. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!