Boros ételt ehet másfél éves?
"Utolso,hianyoztal a kemia orarol altalanosban ??" - Nem.
Sőt, magyarórán is ott voltam, így el tudom olvasni a cikket amit belinkeltem.
Neked abban mi nem érthető?
"Sőt, magyarórán is ott voltam, így el tudom olvasni a cikket amit belinkeltem.
Neked abban mi nem érthető?"
A cikket, ami a PR portálra irányít rá. Achtung! Minden, ami erre a házi szerkesztésű blogra felkerül, szentírás :D
"Minden, ami erre a házi szerkesztésű blogra felkerül, szentírás " - Száz másik linket is adhattam volna.
Ettem én már borral készült ételt, ami után elszíneződött a kíváncsiságból megfújt alkoholszonda. Nem azt mondom, hogy egy felnőtt ember megérzi, pláne hogy berúg tőle, de egy másfél éves gyereknek én nem adnám. ( És mielőtt megkérdezed: igen, rendszerint van itthon alkoholszonda. Most is van egy 10-es csomag Spiratest, amiből egy hiányzik. Ha egy-egy jobban sikerült este után másnap kocsiba akarok ülni, akkor szoktam megnézni, hogy kiürült-e már a szervezetemből az alkohol.)
AKik hülyeségeket írnak, nem ártana, ha utánanéznének a fizikának.
Az alkohol 78°C-on elpárolog, a fözés meg 90-100°C-on történik.
Az alkoholmolekula nem "tudja", hogy neki egyes idióták szerint nem kellene elpárologni, hanem ha elég meleget kap, akkor elpárolog.
Szóval a kajában semmi alkohol sem marad, a gyerek nyugodtan ehet belöle.
Emellett azt sem ártana végiggondolni, hogy haborral föz valaki, akkor 1-1,5 kg húshoz önt 1-2 dl bort (többet nem!). Ez minimum 5-6 adag étel, azaz egy adagba jutna egy liköröspohárnyi bor, ami kb 2-3 csöpp alkoholnak felelne meg.
Ennyi a nyers gyümölcsökben, gyümölcslékben is van - szóval eleve nincs az ételben olyan emnnyiségü alkohol, ami bárkinek is ártana valamit is.
Ha ezt még forralják, akkor végképp még csak nyomokban sem lehet alkoholt találni az ételben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!