Habarás, rántás helyett mivel sűrítsem 14 hós babám ételeit?
Figyelt kérdés
Főzelékekre,paprikásokra gondolok. Eddig habartam de már nem szeretném mert nem egészséges. Kukoricakeményítő? Azzal lehet neki sűríteni? Ti mit használtok?2015. nov. 7. 13:09
1/9 anonim válasza:
A főzeléket önmagával sűrítem, nem csak a gyereknek, hanem az egész családnak, mert egészségesebb és szerintem finomabb is. Kiveszek egy kisebb adagot, turmixolom és visszaöntöm.
2/9 anonim válasza:
Esetleg krumpli? Ha nem is turmixolod össze, főzés közben 'oldódik' belőle a keményítő.
3/9 anonim válasza:
én nem használok se rántást, se habarást. én is ugy csinálom, ahogyan az elso.
4/9 A kérdező kommentje:
Önmagával? A borsófőzeléket is? Besűríti rendesen? Ilyent még nem hallottam,de megpróbálom.
2015. nov. 7. 15:15
5/9 anonim válasza:
én pont a borsót szoktam így, nagyon finom :)
7/9 anonim válasza:
Lehet keményítővel, kis vízben kikevered és hozzáöntöd, csak arra kell figyelni hogy utána már ne forrald. Krumplival szintén, annak is a keményítőtartalma sűrít.
8/9 anonim válasza:
Egyébként biztos tudatlan vagyok, de a habarás miért nem egészséges?
9/9 A kérdező kommentje:
Még nem próbáltam a 7 gabonàs pépet. De jó lehet az is. Van is itthon. Keményítőt sem használtam még de köszönöm a tanácsot,akkor majd vigyázok h ne forrjon.
2015. nov. 7. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!