8 hós babának a zöldségpürét mivel sűrítsem? Sinlac? Azt a gyümölcshöz is tettem legutóbb. Olajat lehet már használni főzelékhez?
miért kell sűríteni a zöldségpürét?
felszeleteled, megfőzöd vízben, majd kiszeded a vízből és összeturmixolod. ha nagyon sűrű, teszel bele picit a főzőléből.
nem kell főzeléket sűríteni, inkább hígítani.
tejtermék, olaj mehet, csinálhatsz már rántást is a főzelék alá, pl. a tökfőzelékhez, az is sűríti
azért gondoltam, mert így natúr nem valami laktató.
tettem bele reszelt sajtot. úgy viszont elég tömény lett.
dehogynem laktató, ti is szoktatok főzeléket enni, nem? :)
tegyél bele husit is, rántsad vagy amihez illik tegyél bele krumplit vagy rizst.
szerintem nagyon jó a sinlac, de csak arra, hogy a babát "megtömjük", nem kell :)
ebédre bőven elég a husis főzelék, majd jön az uzsi, vacsorára meg ha már azt kap, akkor úgyis iszik utána tejet/tápszert, szóval a laktatás miatt nem kell :)
néha napján. :)
mindennap eddig husis főzit evett (üvegeset), de szeretnék már én kotyvasztani neki, hogy szokja.
de te is tudsz beletenni husit!
vegyél egy csirkemellfilét, főzd meg vízben, petrezselyemmel, csipet sóval.
ha kihűlt, kockázd fel és a kockákat egyesével tedd folpackba, majd a mélyhűtőbe.
mikor elkezdesz főzni, kiveszed a fagyóból, majd beleteszed a főzibe és azzal leturmixolod. vagy turmixolva fagyaszd, jégkockatartóba tedd a folpackot, így ki is van porciózva :)
ne görcsölj nagyon rá, tök egyszerű, tényleg, összeszeded mit szeretnél beletenni a napi adagba, összefőzöd, turmixolod, vagy úgy csinálod ahogy magatoknak is, csak mondjuk a tej előtt kiveszel neki és már eheti is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!