A Sinlacot lehet tápszerrel sűríteni? Ill. Sinclac v. tejpép?
Anyatejes baba, de néha kap tápszert, 5 hónapos lesz.
Be tudom a Sinlac-cal sűríteni?
Napi hányszor lehet adni?
A tejpép helyettesíti a tápszert?
Nekem már soknak tűnik a tápszer, tejpép, és a Sinlac kicsit.
mi van? most ezt nem értem, minek akarod a sinlacot tápszerrel sűríteni? :O
eleve a sinlac sűrítésre van, tehát bőven elég sűrű, azt még minek sűríteni?
na meg ha anyatejes, egyáltalán minek tápszer/tejpép/sinlac és hogyhogy azok kevesek miközben anyatejes?
bocs, de tényleg nem értem!!!
a tápszer arra van, hogy ha nincs elég anyatej, akkor 1 éves kor alatt azzal pótold!
a sinlac az egy gyógytápszer, nem tartalmaz tejet, így az allergiás babák is ehetik, de mivel szentjánoskenyérmagból van, nagyon édes, így szeretik a babák, ezért lehet sűrítésre használni a főzelékekbe.
(mi tápszer helyett használtuk mert nem kaphatott semmi tejalapút a babám 3 hónapig)
a tejpép meg egy kész étel. annak hasonló az összetétele mint a tápszernek, csak az egyik folyékony, másik sűrű, kanalazható étel.
ne keverd a 3 dolgot, ha nem elég a tápszer+anyatej akkor el kell kezdeni a hozzátáplálást
már én sem értem, komolyan.
mindhárom dolgot felírta a doki..
anyatejes baba, 90 %-ban anyatejet fogyaszt, de mivel nincs annyi tejem már, ezért nagyon ritkán kap tápszert, ill. elkezdtük a hozzátáplálást, szeretném majd a tízórait, utána az uzsit kiváltani.
répát, almát sűríteném sinlac-cal.
de minek vegyem meg még a tápszert, ha a sinlac-cal is tudk pótolni?
ill. a tejpépet gondoltam még uzsira.
igen, nekem is kezd leesni a tantusz. :)
csak érdekes, hogy fórumokon kell hogy megtudjam, mert amúgy nem mondják el,hogy mire kell figyelnem. :)
kb. 500 ml meg szokott lenni, kivéve ma, úgyhogy kevertem a tápszerhez sinlac-ot. azt lehet tudni,hogy mennyit kell?
én pépszerűre csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!