Ha tejpépet kap reggelire és vacsira az étkezéskiváltásnak számít? Vagy egyenlő a tápszerrel?
Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 20:09
1/8 anonim válasza:
szia
szerintem a tejpép nem elég laktató
a tápszer viszont az.
étkezéskiváltásnak más számít de nem tejpép!
attól függ hány hónapos a baba, !
2/8 anonim válasza:
A tejpépes dobozokon rajta van hogy naponta egyszer ajánlott adni.
És nem helyettesíti a tápszert.
3/8 anonim válasza:
a vitaminok miatt ne egyenlő. ha nem fogadja el a tápit akkor ideiglenesen megldás de hosszútávon vissza kell szoktatni rá
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget sajnos több fajta tápszert próbáltunk és semmit nem fogad el mióta nincs tejem:S a dr néni javaslatára kezdjük el a hozzátáplálást ezért kérdeztem!4,5 hónapos
2012. jan. 18. 09:14
5/8 anonim válasza:
ha semmi tápit nem fogad el egy 4,5 hónapos akkor nem a tápival van baj hanem még szokatlan neki az üveg vagy rossz.
olyat válassz ami legjobban hasonlít a melledhez, pl. a mam és a tommyy, próbáld ki :)
6/8 anonim válasza:
próbáld meg a sinlacot, doki írja fel. Vagy a rossmanos tápszert, nekünk az vált be a legjobban, egyből elfogadta, miután a nestlé beba, hipp, milumil, nem nagyon csúszott.
7/8 anonim válasza:
első válaszadó vagyok
miért kellett most engem lepontozni???????
olyan okos mindenki!
8/8 A kérdező kommentje:
én nem pontoztalak le téged sem senkit nem szoktam mert legalább válaszoltál
2012. jan. 19. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!