Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Sinlacot lehet tápszerrel...

A Sinlacot lehet tápszerrel sűríteni? Ill. Sinclac v. tejpép?

Figyelt kérdés

Anyatejes baba, de néha kap tápszert, 5 hónapos lesz.

Be tudom a Sinlac-cal sűríteni?

Napi hányszor lehet adni?

2013. máj. 22. 15:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
utolsó vok nem értem a kérdésed :)
2013. máj. 26. 16:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Arra gondolsz, hogy nincs meg neki a napi kötelező tejes étel? Tejfehérje érzékeny a lányom,így 1éves korig nem találkozhat semmivel a tejalapú :(
2013. máj. 26. 22:35
 13/15 A kérdező kommentje:

igen, úgy értettem. :)

ja, így már vili.

2013. máj. 27. 00:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 7 hónapos múlt, és a cumisüveggel mi is hadilábon álltunk. (Bár hozzáteszem nekem az anyatejet és tápszert is cumisüvegből kapta a kezdetektől). Én is úgy tudom,hogy a nai fél liter tejalapú étkezésnek meg kell lennie.Mindegy milyen formában.Kanalas vagy cumisüveg.

Visszatérve a kérdésedhez: én is szoktam az anyatejet,tápszert sinlaccal sűríteni,mert amikor megmakacsolja magát a kisfiam és nem hajlandó cumisüvegből enni, akkor muszáj bekanalaznom neki. Kanállal mindent megeszik. De a hajam téptem,amikor a folyékonyat próbáltam neki adni kanállal. Erre a doktornő azt javasolta,hogy tegyek bele sinlacot, vagy tejpépet. Egyébként írt fel nekünk egy másik tápszert. A Humana baby Fit banánosat. Receptre nagyon olcsó, és sűrűbb is, mint a többi tápszer, vagy épp az anyatej. Így 3-mas cumin 4 perc alatt bepuszilja az egész adagját. Amit mondjuk 2-es cumival 10 percig szopogatott. Hát lehet ez volt az oka, már megunta a végére.

Napi 2szer lehet egyébként teljes adag sinlacot adni.

2013. jún. 5. 16:41
 15/15 A kérdező kommentje:
a banános tápszer jónak tűnik, de gondolom nagyon cukros, ill. gondolom csak később lehet. (?)
2013. jún. 5. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!