Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A tejpép egyenértékű a tápszer...

A tejpép egyenértékű a tápszerrel?

Figyelt kérdés

Sajnos semmilyen formában nem eszi meg a tápszert a kisfiam.A tejpépet sinlacot megeszi azzal nincsen gond de ha tápszert próbálok neki adni az kész katasztrófa.

Mit tehetnék hogy megegye?

Vannak jó receptjeitek ami tápszerrel van csinálva és kanalazható?

Egy 7 hós kisfiú anyukája

2009. febr. 17. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyforma.

A tejpép 30-50%-ban tartalmaz anyatejkiegészítő tápszert, ha megnézed az összetételét.

Szerintem a dokival egyeztess, mert egy éves korig kéne a napi 2 tejalapu étkezés.

2009. febr. 17. 17:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is utálja a tápszert. Én nem erőltetem neki, reggel este adok neki tejpépet.
2009. febr. 17. 19:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Az enyém se szereti-9 hós-ezért én fele-fele arányban készítem neki,mert így a tejpép finom ízét érzi.Kb.240 ml az adagja,120 ml tápszert(4 adagoló kanál)+120 ml tejpépet(5 evőkanál)készítek és összeöntöm.Megkérdeztem a dokit,lehet így adni.2 gyerekes anyuka
2009. febr. 17. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!