Mi a véleményetek az üveges bébiételekről?
én adtam. egyszer már éeírtam itt a véleményen és jól lepontoztak, szóval valószínűleg látezik egyolyan hozzáállás, mint amilyenről te beszámoltál, jó pár követővel :)
amiért én adtam, a következő:
- januárban kezdtem a hozzátáplálást, akkor nincsenek olyan idénygyümölcsök, amik szükségesek, a primőrökben pedig nincs annyi vitamin és kevesebb a méreganyag
-könnyen kezelhető, megbízhatóan és kiszámíthatóan adagolható. ilyen pici adagokat nehéz lefőzni és tárolni, a családban senki más nem eszik brokkolit krumplival, pár nap után mehet a kukába
- az üveges bébiétel alapanyagai ellenőrzött helyről származnak és ezt valóban komolyan veszik, többlépcsős szűrő van. még ha én megveszem a céklát, a krumplit, a cba, spar, tesco és társaiban, a világon semmit nem tudok róla és garancia sincs arra, h nincs benne annyi vegyszer, ami számomra meg s kottyan, de a pár hónaposom pl kiütéses lesz tőle
én szerettem, mert biztonságérzetet adott és a fiam is szívesen ette.
Jaaj azok a hiper-szuper anyukák:-D
Én adok a lányomnak! Magadra hallgass vagy egy szakira ne szupi mamikra :-)
Én a fiamat már teljesen tönkretettem. Tápszeres is volt, sőt üveges bébiételt is kapott, újszülöttként nem is aludt köztünk, hordozókendőnk sem volt. De hogy még miket követtem el, inkább le sem írom, nehogy egy-egy szuper anyuka szívinfarktust kapjon.
Én sem gondolom, hogy minden étkezésre mindig üveges ételt kell adni, de ha az embernek nincs ideje főzni, vagy olyat akar bevezetni, amit maga nem eszik (pl.: marhahús) vagy pl nem akar borsót passzírozni (én ettől kaptam agybajt, azt mindig üvegesben kapta, amíg nem bírta a borsó héját), akkor teljesen okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!