Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mi a véleményetek az üveges...

Mi a véleményetek az üveges bébiételekről?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég beszélgettem egy szintén anyuka ismerősömmel(szuperanyu típus aki mindenkinél mindent jobban tud), aki elbizonytalanított, ugyanis belekötött abba, hogy szoktam időnként üveges bébiételt adni a babámnak.Azt mondta így rontom el örökre az emésztését, bélrendszerét. Mindig a korának megfelelőt szoktam venni, és amit lehet azt én főzök neki, viszont pl imádja az áfonyás bébiételt , és azt nem lehet kapni most. Vagy például májat, marhahúst, sertést mi a férjemmel nem eszünk, el se tudom készíteni, és azért a mennyiségért amit a fiam megeszik ,kár lenne vásárolni pl májat. Mi a véleményetek erről?

2015. szept. 28. 16:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben benne van a válasz. Szuperanyu típusok véleményére nem adunk.
2015. szept. 28. 16:19
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Neked van igazad, az ilyen szuperanyuk véleményével nem kell törődni.
2015. szept. 28. 16:23
 3/19 anonim ***** válasza:
87%

én adtam. egyszer már éeírtam itt a véleményen és jól lepontoztak, szóval valószínűleg látezik egyolyan hozzáállás, mint amilyenről te beszámoltál, jó pár követővel :)

amiért én adtam, a következő:

- januárban kezdtem a hozzátáplálást, akkor nincsenek olyan idénygyümölcsök, amik szükségesek, a primőrökben pedig nincs annyi vitamin és kevesebb a méreganyag

-könnyen kezelhető, megbízhatóan és kiszámíthatóan adagolható. ilyen pici adagokat nehéz lefőzni és tárolni, a családban senki más nem eszik brokkolit krumplival, pár nap után mehet a kukába

- az üveges bébiétel alapanyagai ellenőrzött helyről származnak és ezt valóban komolyan veszik, többlépcsős szűrő van. még ha én megveszem a céklát, a krumplit, a cba, spar, tesco és társaiban, a világon semmit nem tudok róla és garancia sincs arra, h nincs benne annyi vegyszer, ami számomra meg s kottyan, de a pár hónaposom pl kiütéses lesz tőle

én szerettem, mert biztonságérzetet adott és a fiam is szívesen ette.

2015. szept. 28. 16:24
 4/19 anonim ***** válasza:
79%

Jaaj azok a hiper-szuper anyukák:-D

Én adok a lányomnak! Magadra hallgass vagy egy szakira ne szupi mamikra :-)

2015. szept. 28. 16:24
 5/19 anonim ***** válasza:
76%
míg ha én *
2015. szept. 28. 16:25
 6/19 anonim ***** válasza:
62%
Bólogass rá mindenre amit mond, mást úgy se tehetsz az ilyennel. Te meg majd szépen adsz neki üvegest ha akarsz, mert néha többet ér a szenilitás mint az hogy órákat fözicskézzél neki hogy ne egye meg, ordítson, rádhánnya! Te csak döljél hátra és igyál meg egy pohár bort a férjecskéddel..
2015. szept. 28. 16:25
 7/19 anonim ***** válasza:
67%
NÉha-néha belefér az üveges bébiétel, amikor tényleg nincs idő külön főzni a babának stb. Napi szinten viszont nem tartom jónak üvegest adni.
2015. szept. 28. 16:47
 8/19 anonim ***** válasza:
79%

Én a fiamat már teljesen tönkretettem. Tápszeres is volt, sőt üveges bébiételt is kapott, újszülöttként nem is aludt köztünk, hordozókendőnk sem volt. De hogy még miket követtem el, inkább le sem írom, nehogy egy-egy szuper anyuka szívinfarktust kapjon.

Én sem gondolom, hogy minden étkezésre mindig üveges ételt kell adni, de ha az embernek nincs ideje főzni, vagy olyat akar bevezetni, amit maga nem eszik (pl.: marhahús) vagy pl nem akar borsót passzírozni (én ettől kaptam agybajt, azt mindig üvegesben kapta, amíg nem bírta a borsó héját), akkor teljesen okés.

2015. szept. 28. 16:51
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Fogok adni továbbra is bébiételt a fiamnak, ami érdekel-érdekelt az az hogy egyébként mások hogy csinálják, úgy mint én vagy mindent maguk készítenek. Megnyugodtam , látva, hogy más is ad bizalommal üveges ételt, őszintén szólva eddig semmi kételyem nem volt ezekkel szemben, de persze nem kizárólag ezeket eszi a fiam, és jó minőségűt. 6-os válaszoló, nem tudtam eldönteni hogy a válaszod komoly vagy ironikusnak szántad?
2015. szept. 28. 16:51
 10/19 A kérdező kommentje:
8-as, ez tetszett :D
2015. szept. 28. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!