Akiknek a babája üveges ételt kap?
Figyelt kérdés
Ti milyen gyakran vásároltok bébiételt és hányat vesztek egyszerre?2015. júl. 28. 22:36
1/4 anonim válasza:
ami engem illet, én csak pár darabot szoktam. Arra az esetre, ha megyünk valahova. havonta általában olyan 8-10et, meg még kis babakekszet szoktam mellé vásárolni. egyébként nem szoktam venni,mert pazarlásnak tartom egyrészt, másrészt pedig a babámnak is sokkal jobban ízlik az otthon elkészített főzelék (a mamának hála sokszor házi zöldségekből, gyümölcsökből) amik frissek. általában azt csinálom, hogy húsokat (általában csirkemell és máj) icipici porciókra osztom, majd lefagyasztom, így egy-egy főzelék készítésénél csak előveszek egyet, darabolok hozzá egy kis répát vagy amit éppen, aztán kész.
2/4 anonim válasza:
az elso telen kapott ilyet a fiam mert akkor minden zoldseg primor volt. kb 2 naponta fogyott el egy uveg, mert a hozzataplalas elejen voltunk. o sajnos annyira rakapott az izere, h utana nehezen fogadta el az altalam fozott etelt, igy egy ideig meg azt adtam aztan kevertem hazikoszttal. akkoriban 8-10 uveggel vettem egyszerre es duplazva az izeket.most hal istennek mar regota nincs ra szukseg, imadja a foztom
3/4 anonim válasza:
Én 1-2 hetente vettem mindig a szükséges mennyiséget. Ez nem volt kevés :)
4/4 anonim válasza:
10 húsosat és 10 gyümölcsöset veszek átlagban a 9 hónapos lányomnak. Amikor van itthon gyümölcs akkor frissen csinálok neki és főzni is szoktam neki főzelék féléket de mivel ezeket nem eszi annyira szívesen, vegyesen kap ilyet is olyat is. Van hogy többet veszek amikor akciós. A lányom mindenből fél üveggel eszik, a gyümölcsösöket higítom és tejpépet vagy gabona pépet rakok bele, zöldségesekből ritkán eszik meg egy egész üveggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!