Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Akiknek még szintén...

Anyukák! Akiknek még szintén szinte csak üveges ételt eszik másfél év körüli gyermekük, mennyire zavar ez titeket?

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 12:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia!

A Keresztfiam ilyen, aki 15 hónapos.Ő a két végletet eszi, a hat hónapos kortól való üvegeset, meg a család kajáját.Simán megeszik minden kaját,amit a család,de a neki külön főzöttet nem.Ebédre üvegeset eszik, vacsorára a család kajáját.Minket nem zavar.

2010. máj. 31. 12:49
 2/16 anonim ***** válasza:

Nagyon zavar. Mindennap próbálom előbb a mi kajánkat adni, amiből max. 3-4 kanállal eszik, majd jön az üveges, abból egy egészet megeszik.

Ő nagyon akaratos kisfiú, próbáltam kihagyni egy étkezést, majd újból a mi kajánkat adni, de NEM FOGADJA el belőle mennyiséget. Gyümölcsöt sem fogad el, csak üvegest.

Egyedül a párolt zöldségből eszik viszonylag sokat, a virsliből, és a rántott csirkemellből.

Nemcsak ideget tépő, hanem anyagi csőd is ez így.

Napi 3 üveg babakaja, de abból is csak 5-6 féle, persze Hippes. Sorba dobhattam ki a Kecskemétit régebben.

Szóval nagyon nehéz. Én pedig gyenge vagyok.

2010. máj. 31. 12:55
 3/16 A kérdező kommentje:

17 hós fiam is szinte csak üvegeset eszik sajna..

Bár nekünk jó a Kecskeméti vagy az Univer is.

Rendes kaját nem eszik, ha közelítek a szájához már fordul is el vagy köpi ki.

Ha "éheztetem" akkor sem kell neki.

simán a 6 vagy 8 hósnak való bébi ételt esszük meg.

Már csomó mindennel próbálkoztam, nem tudom meddig megy ez így még. :(

2010. máj. 31. 12:58
 4/16 anonim ***** válasza:

2 vagyok. Mi lesz így velünk?

A Te fiad eszi a gyümölcsöt? Almát, banánt, körtét? Nem értem miért nem eszi ezeket sem.

12 és fél foga van.

Imád rágni, mostmár feladtam az elveimet és kap délelőtt általában valamilyen péksütit.

Ja, ő sem a krémtúrót, túrórudit, de még a Kinder tejszeletes sem eszi meg.

Bulátát azt szereti, dehát attól éhenhal.

Ő milyen súlyú?

Fiam 11kg. A tejitel napi 3x 300ml, az megy. Ha nem adom neki, visít, hogy kell neki.

2010. máj. 31. 13:02
 5/16 A kérdező kommentje:

Neki csak 8 foga van még. Hátul a rágók most jönnek, ja és még cicizik is...

Csak almát és banánt eszik, de pár falatot. epret most próbáltam, pfúú köpte ki. Üveges gyümiből jöhet minden!!

Semmilyen felvágottat sem eszik meg és sajtot sem... A tiéd?

2010. máj. 31. 13:10
 6/16 A kérdező kommentje:

Az én fiam szereti a rudit, tejszeletet, kinder pingit, krémtúrót, joghurtot, pudingot, kekszet, pufi kukit, ropit.

Péksütit ő is kap, kakaós csiga a kedvenc, Vajas kifli, vagy kenyér kilőve, azt sem eszi meg!

Ő is kb 11 kilo.

2010. máj. 31. 13:12
 7/16 A kérdező kommentje:

Reggelire kakaót kap, kb 2dcl. Napközben tea vagy víz.

déli alvás előtt szopizik, meg este is. Ja és néha éjjel is még..

2010. máj. 31. 13:13
 8/16 anonim ***** válasza:

Ő 3 hónapja nem cicizik már. Elválasztottam, mert még ennyit sem evett.

Felvágottat, sajtot sem eszik.

Túrót sugárba hányja ki, öklendezik, hörög. Tejbegríz, tejberizs egy-két falat után befosikázik, így a tej kilőve.

Ő csak vizet iszik a tejitalon kívül.

2.

2010. máj. 31. 13:20
 9/16 A kérdező kommentje:

Az én fiam most eszi a tejbegrízt, kakaóporral megszórva. Meg a virslit. bár van amikor olyan napja van hogy kiköpi.

a húslevest eszi, még máj is volt benne...

Elég nehéz..

2010. máj. 31. 13:30
 10/16 anonim ***** válasza:

sziasztok!

próbáljátok meg, hogy a bébiételes üvegbe rakjátok a rendes ételt. nálam sokszor bevált.

2010. máj. 31. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!