Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Akiknek még szintén...

Anyukák! Akiknek még szintén szinte csak üveges ételt eszik másfél év körüli gyermekük, mennyire zavar ez titeket?

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 12:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi, már én is gondoltam rá, este lehet kipróbálom vagy holnap!
2010. máj. 31. 13:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom mondani, hogy kitartás. Kislányom 17 hós már tud rágni, de nem hajlandó. Ma reggel virslit ettünk és egybe nyelte le, kb. félóra múlva meg visszanéztük. Nekem abszolut nem eszi meg a friss gyümölcsöt csak a bébidesszerteket, ha úgy gondolja. A húst megrágja összegyűjti és fuldoklik benne. Én is szoktam még neki üvegeset adni elég sűrűn. Nálunk a nestlések váltak be. Anyagi csőd!!!! Szerencsére a joghurtokat, krémtúrót, rudit szereti, de a többi csokiért nem rajong (kindertojás, pigui, tejszelet...). Üveges kaja + multivitamin. :(
2010. máj. 31. 13:59
 13/16 anonim ***** válasza:
sziasztok!!! hát azt hittem hogy ezzel csak én vagyok így! 18 hónapos a kisfiam, 14 foga van már, mégis csak a bébiételzt eszi. a krumplit, répát megeszi, a többit meg csak összerágja és egy idő után kiköpi. pedig én minden nap adnám neki azt amit mi eszünk, meg is próbálom-minden egyes nap. mégsem haladunk:( Kinder csokit bezzeg megeszi, de abból nem kap sokat, nem akarom azzal pótolni a főétkezéseket. a túrót nekem is kihányja:( levest még úgy ahogy eszik..de kb. ennyi:( énis teljesen ki vagyok készülve, válaszolva a kérdésedre, baromira zavar, de hát legalább ezt megeszi...reggel este még tápszert kap...kitartás...jah egyébként kipróbálom énis, hogy a bébikajás üvegbe teszem a kajcsit neki!!!
2010. máj. 31. 14:26
 14/16 A kérdező kommentje:

De jó, hogy más is van így ezzel a kaja dologgal!

Nálunk a férjem mondja mindig, hogy majd ha megy a gyerek iskolába, akkor is üveges 6 hósnak való kaját fog enni??

Nem tudok mit tenni, erőszakkal nem tömhetem meg..

2010. máj. 31. 14:36
 15/16 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. erőszakkal nem tudod megetetni...szép lassan biztos menni fog. Hogy kicsit vigasztaljalak...van egy ismerősöm, 2 éves és 2 hónapos a lánya, és szinte csak tápszert eszik...vannak HETEK amyg mást nem is eszik meg. azonkívül meg 1-2 féle kaját üvegesből, de ez nagyon ritka...Rengeteget költenek tápszerre, egy doboz 1-2 nap alatt elfogy. szép lassan adogatom énis a fiamnak, amit szeret azt sűrűbben csinálok. Nyugi, az én férjem meg azt mondja mindig hogy randizni is úgy fog menni, hogy vacsi helyett a gyógyszertárba mennek tápszerért:) . Biztos h nem így lesz, hidd el. Én próbálom optimistán felfogni, hiszen mindent megetszünk h egyenek, fognak is. Kitartást neked is, ha gondolod írj privit, szívesen leveleznék:)
2010. máj. 31. 14:56
 16/16 A kérdező kommentje:
14:56.-os: Írtam privit! :)
2010. jún. 1. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!