Hogyan tudnám az üveges bébiételekről a házira átszokatni a gyerekem?
nekem is gondom volt vele ... de !
- ha nagyon éhes megeszi a mienket is.
- volt hogy megnéztem a cimkét és lemásoltam megfőztem ahogy ők ... többé kevésbé sikerült is - izlett neki !
aztán szépen háziasitani kell már a receptet és idővel meg fog egyezni a tietekkel de ezt csak pótmegoldásnak szánnám.
nem keverném a házit meg a boltit...
darabost még nem szokták szeretni 10 hósan kell még a turmix de ne tökig turmixod össze ... muszáj megbarátkoznia vele.
fő a fokozatosság...
Szerintem először csak egy kevés otthonit rakj a boltiba. Pl én sokszor azt csinálom, ha bontanom kell boltit mert nem értem rá főzni, hogy főzök hozzá 1-2 krumplit és ehhez keverem a 190 g-os felét. Így két evésre elég. (+ rakok bele húst vagy sajtot, hús van lefagyasztva mindig neki).
Na meg várd ki, amíg éhes :) Van, hogy a fiam is finnyáskodik a főzelékre, mert az édeset jobban szereti. Akkor mehet még egy fél órát játszani, utána újra megkínálom.
Darabos: rágcsálni szokott? Bulátát, kekszet ilyesmit?
És ha raksz a szájába pl. levesből répakarikát, karfiolt stb. Picit szétnyomva? Nálunk úgy ette meg először a répát, összetörve azóta se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!