Mi a véleményetek a HIPP vagy Kecskeméti üveges bébiételekről, italokról?
Szia!
A fiunknál még kísérleteztem a különféle márkákkal. Felesleges volt, mert csak a Kecskeméti bébiételeket ette meg. Szerette nagyon.
A lányunk csak Kecskemétit kapott, ő is szerette.
Amikor a hozzátáplálást kezdtük, akkor próbáltam olyan ízeket venni, amit tovább is lehet hűtve tárolni (nem egy nap), és én is megeszek. A menüknél nekik is voltak kedvenceik, ami bármennyi mennyiségben jöhetett, volt ami nem jött be egyiknek se (pl. gesztenyés csirke).
Italokat soha nem vettem, vizet ittak. Kis megfázás idején Hipp teát csináltam nekik.
Szerintem a Hipp nagyon finom és jóminőségű. Ha meg tudod fizetni...Nekem drága sajnos, csak különleges ízeket veszek belőle.
A hozzátáplálás elején nagyon javasolta a védőnő a Kecskemétit, be is táraztam belőle. Ehető... Csak sajnos nagyon sok íz fölöslegesen cukrozott. Ráadásul tiszta víz, folyik az egész. Én inkább megveszem az Univert (olcsóbb kategória az is), jóval sűrűbb és a legtöbbje cukormentes.
Pl. a lányom kedvence a szilvás. És és föld a különbség a Kecskeméti és az Univer között!
Italokkal ugyanez a helyzet. A kecskeméti cukrozott, és kb. 30% a gyümölcstartalma. Ennyi pénzért egy kiló barackot (vagy más gyümölcsöt) veszek és kinyomom a levét.
Hipp innivalót nem vettem, mert két deci italért sajnos nem tudok kiadni annyi pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!