Ti mikor adtataok először anyatejes babátoknak pépesre reszelt almát?
Figyelt kérdés
Van a Müllerbe 2 hónapos babáknak azt hiszem tejpép meg valamilyen gyümölcs,azt hiszem barack. Futólag néztem rá,mert siettem Anya azt mondta,hogy nekem már Augusztus végén adott összenyomva barackot,persze megpucolva :) Májusi vagyok,a kislányom is az, 29-én lesz 3 hónapos.2015. aug. 13. 13:25
11/14 anonim válasza:
anyatejes babának 6 hónapos kora előtt nincs szüksége semmi másra az anyatejen kívül, bélrendszere kb. 6 hónapos korától elég érett a hozzátáplálásra. Akkor adhatsz majd neki alma levet, először 1-2 kanállal, aztán ha bírja, 2-3 nap múlva már a húsát is, de vigyázni kell mert nagyon hasfogó az alma. Az őszi barack jobb választás, mert az lazít, de azt is csak 6 hónapos kortól.
12/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat,nem mindegyikkel értettem egyet,első nem én pontoztalak le! Páran félreértették,nem hozzátáplálást szeretnék,hanem csak adni neki,hogy mit szól hozzá,és ha ízlik neki,akkor egyszer-egyszer adni neki egy kicsit. Sajnos nem mindig van tejem már,van amikor megindul és majd bele fullad szegénykém,de tegnap pl, 50 grammot tudott enni,utána meg 10 grammot nagy nehezen kisajtoltam a két cicimből. Adtam neki egy kis tápszert mert üvöltött. Egyébként meg nem kell pontosan betartani a hozzátáplálást. Persze nem húslevessel kell etetni 5 hónaposan,csak ahány táblázat annyi eltérés. A húgom régi védőnője pl,nevetett néhány dolgon,amit az enyém mondott. Ismer minket annyira,hogy elmondta,nagyon sok hülyeséget mondatnak velük,amikor oktatás van és akár egyetértenek akár nem azt kell nekik mondani. Nem semmiért van 2 hónapos kortól tejpép,stb. Egyébként adtam neki egy borsónyi almalevet,kicsit meglepődött,savanykás volt neki,de semmi baja nem lett tőle. Kapott már egy kávéskanál dinnyelevet is,azt meg imádta,de nem adtam többet neki,mert vízhajtó.
2015. aug. 17. 20:33
13/14 anonim válasza:
az en fiam 3 es fel honapos, anyatejes es nagy baba, jol taplalt, egeszseges, tejem is van boven, a hasfajos korszaka alatt 2 honaposan mar ivott teat, kamillat, csipkebogyot, edeskomenyt, most pedig adtam nyari almat facsarva, oszibarackot es sargarepat. annyira izlett neki,hogy masnap is kapott es ma is. kozben ugyanugy szopizik is. a levet cumisuvegbol issza, de van etetocumija is, amibe barackot tettem. Nagyon orulok hogy friss bio gyumolcsot adhatok neki, es nem faj a hasa sem tole. nem sir, nem kakil tobbet vagy masat. Fagyasztottam is le barackot, de ilyen frissen az igazi, es sajnaltam volna, ha nem kostolja meg, mert telen lesz hat hos es akkor mar nem lesz friss gyumolcs:) Ugyhogy en nem bantam meg hogy adtam neki, es megismerkedett ezekkel. Tovabbra is szoptatom ameddig csak tudom, es remelem meg sokaig. Nektek is sok sikert es jo egeszseget!:)
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igen én is addig etetem tejjel amíg tudom,húzom is tejszaporítóval,de nekem is decemberben lesz 7 hónapos,akkor meg honnan adjak neki.. :D Már kapott kis almát,barackot,nem lett baja,de nem akarok még kiváltani vele 1 étkezést sem,csak kóstoltatni.
2015. aug. 24. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!