3 hónapos a lányom mikortól lehet neki reszelt almát adni? Sajnos tápszeres. Ti mikor adtatok a babátoknak?
anyatejesnek csak 6 hó után, tápszeresnek 4 hó után már szoktak adni.
csak nagyon figyelj a jelzéseire, ha úgy látod, még nem fejlett eléggé az emésztőrendszere, akkor inkább várj még. (4-6 hó közt fejlődik ki az emésztés.)
A reszelt almát szűrt át vagy botmixeren még pépesíts kicsit. Én nem így csináltam és utálta is.... később jöttem rá miért. Valamint lehet, hogy jobb, ha picit főzöd előtte, úgy nem olyan savas.
Én 4 hónaposan kezdtem tápos babámmal, de mivel nem volt érett rá, így 5 hónaposan próbálkoztam rendszeresen ismét.
Ja, és DM-es kanállal evett szépen, a többivel nagyon ügyetlenül... Amúgy a második étel nálunk sütőtök volt, aztán a krumpli. A krumpli, alma, sütőtök is olyan, hogy hol szereti, hogy utálja... attól függ milyen napja van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!