Lefagyasztanátok most a babátoknak reszelt almát?
Ha a picinek akarod eltenni,akkor elég,ha csak meghámozod.A fagyasztástól megpuhul,és ha használni akarod,akkor elég egy kevés cukorral megpárolni.
Ha sok az almád,magatoknak cukorral,fahéjjal megpárolva is elteheted.Én csak a magházát szedem ki,az almát héjastól ledarálom,megpárolom és adagokban lefagyasztom.Bármikor felhasználhatom akár szósznak,akár pitébe.
Szia!Hááát,őszintén szólva,nem.A fagyasztott dolgoknak, bármit is csinálsz vele,marad egy kis mellékíze.Nálunk is annyi gyümölcs,zöldség van a kertben,hogy alig győzzük enni,de nem teszek el belőlük.(csak befőttként,de az más,mégiscsak tele van cukorral)
Én is egyet értek azzal,hogy ősszel/télen is kaphatunk majd a boltban,frissen és inkább abból vennék.
Ha pedig savanyúbb fajta,lehet,hogy nem is fogadná szívesen a babád.Persze nálad a döntés,próba képpen eltehetsz egy keveset.
Én nem fagyasztanám le, főleg ha savanyú. Sokkal inkább barackot és meggyet.
Amúgy lehet kapni üvegreszelőt (almareszelő), ami teljesen pépesre reszeli az almát. Bár én inkább botmixerpárti vagyok, nekem nincs türelmem üvegreszelgetni. Botmixerrel fél perc alatt tök jó pépes állaga lesz minden gyüminek, az almának is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!