Cukkinit adhatok 5,5 hónapos babának?
ha meg van kis időd átfutni, itt bővebben le van írva, külön korosztályokra bontva
a cukkini speciel 7 hós kortól javasolt
Adhatsz, eljatszik vele szepen :)
Azert en ha meg csak egy ket hete kap oszibarackot, esetleg alma/korte stb-t, akkor meg nem rogton cukkinivel kezdenek, kezdetnek inkabb repa, alma, krumpli pure, aztan ha jol fogadja, akkor lehet tovabbmenni.
Én 6 hós korától adtam. A táblázat, amit használtam akkortól javasolta. Semmi gondot nem okozott (pedig elég lassan haladtunk mindennel, mert sok dologtól fájt a pocakja) Mikor adtam a kislányomnak, azért ő már sokkal több mindent evett. Ha 1 hete kap őszibarackot, akkor nem kéne neki még cukkinit adni. Ott van az alma, krumpli, gesztenye.
én cukkint az elsők között adtam a fiamnak krumpli után, krumplival összefőzve, de
inkább arra figyeltem minden ételnél, hogy miket evett már előtte.
őszibarack után én sem cukkinivel kezdeném, hanem még a gyümölcsöket alma, almabanán bébiétel stb) és utána a krumpli, krumpli cukkini pár nas eltéréssel.
Nekünk ez így bejött, 5 hósan már evett cukkinit tuti,de 4 hósan kezdte a barackkal, nem 5,5. Szerintem 2 hét múlva már megpróbálnám a helyedben, csak egyen előtte még mást is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!