Adhatok-e neki brokkolit, spenótot, meggyet, cukkinit? Lehet hasfájás, székrekedés ezektől?
Ezen az oldalon van rengetek recept életkor szerint. És egy dietetikus leírja a véleményét az ételről. Én itt szoktam megnézni hogy mi okoz székrekedést stb..., és a receptek nagy része is jó. Brokkolit meg cukkinit szerintem adhatsz neki. Én a meggyel meg a spenóttal még egy kicsit várnék!
Szia!
Nekem 8hós lesz a kisfiam lassan,de 6hótól kapja már a spenótot,meggyet és a brokkolit is,bár ez utóbbi nem nagy kedvence,cukkinit még nem adtam,de ezt is kipróbáljuk vmelyik nap majd neki.
A spenótra igen szokták mondani,h fogja a kakit,én ezt nem tapasztaltam a kisfiamnál,de ettöl függetlenül lehet,a meggyre mondják,h fájhat a poci a "héja" miatt,azt mondják azt jobb róla lehuzni.
Én soha nem hutam le róla,azzal együtt kapja a kisfiam,és hál istennek még soha nem fájt töle a pocija.
Én azt ugy csinálom,h magozott meggyet veszek,fagyasztottat,és akkor azt dobom bele egy 5-7percre a felforrt lobogó vizbe,majd leszüröm,és beledobom a turmixba és összeturmixolom neki vmivel,mikor mivel szoktam,a sütötök-meggyet nagyon szereti!
Remélem tudtam segiteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!