Cukkínit adhatok a halaknak?
Figyelt kérdés
Platti, guppi, és neon van benne. És ha igen akkor hogyan csak úgy nyersen, vagy leforrázva, meghámozzam esetleg?2011. szept. 1. 19:07
1/4 anonim válasza:
Én nekik nem nagyon adnék,de lehet h megeszik,én az ancimnak szoktam uborkát adni,szerintem ha nagyon akarsz akkor add nyersen,de tedd egy olyan 20-30mp-re a mikróba h lesüllyedjen az aljára:)
2/4 anonim válasza:
Próbáld ki. Horgászni is szoktak cukkinival (amurt állítólag), a nagy horgászok csak tudják, mit szeretnek a halak...
3/4 anonim válasza:
A platti és a guppi elcsipegetik, de csak keveset. A neonok általában hozzá sem nyúlnak ezekhez. Cukkini (más zöldségekhez hasonlóan: uborka, répa, spenót, saláta, gyermekláncfűlevél) a talajlakó halak eledele lehet, pl. páncélosharcsák (bár ők nem kedvelik annyira), algázók, sziámi márnák, aymo, garrák, labeofélék, botiák. Mellesleg az elevenszülők és márnák, cápamárnák is szívesen fogyasztják!
4/4 anonim válasza:
Én az előbbi mixet ajánlom, amit a kolléga írt, leforrázva és ledarálva, nagyon kicsi mennyiségben. Az egész szeletet ezek a halak csak csipegetik, azt szeretik, ami befér a szájukba. Tehát rúdmixer powa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!