Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hörcsögnek adhatok nyers...

Hörcsögnek adhatok nyers tököt és cukkinit?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 12:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze a legtöbb imádja:) adj neki néha egy kis darab sajtot vagy pici csokit(vigyázz ne túl sokat) mert nagyon imádják:)
2009. aug. 20. 12:27
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi, sajtot meg csokit szoktam, meg kekszet is, sütit, nagyon édesszájú:)persze csak mértékkel:)
2009. aug. 20. 12:30
 3/10 anonim válasza:
bármilyen zöldséget és gyümit adhatsz neki. én sokat lentről hozni friss füvet, azt is nagyon bírják, meg a főtt tojást:D csokit enyém is zúzza nagyon:)
2009. aug. 20. 12:34
 4/10 anonim ***** válasza:
adni mindnet adhatsz neki akár egy darab vasat is.csak kérdés ,hogy megeszi -e
2009. aug. 20. 12:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Csokit nem szabad nekik adni, elrontja a fogait és egészségtelen neki. Ha nagyon édességet akarsz neki adni, akkor adj háztartási kekszet, azt is nagyon szeretik és még a fogait is erősíti vele.
2009. aug. 20. 12:43
 6/10 anonim válasza:
Nekem régen volt egy hörcsögöm, este adtam neki tojást reggelre elhunyt:( Szerintem a tojástól, vagy nem tudják megemészteni vagy felpuffadnak tőle. Véleményem szerint.
2009. aug. 20. 12:46
 7/10 A kérdező kommentje:
vagy záptojás volt:)
2009. aug. 20. 12:47
 8/10 anonim válasza:
áhh:D frissen főztük
2009. aug. 20. 13:35
 9/10 anonim válasza:
Hát a tojás puffaszt, szóval azt ne adj neki és K betűseket se szabad nekik adni, úgymint káposzta, karalábé, karfiol, mert ezek mind felpuffasztják őket.
2009. aug. 21. 11:31
 10/10 anonim ***** válasza:
az én hörieim imádják a k betűs dolgokat káposzte,karfiol,karalábé és nem puffadnak fel tőle!
2009. aug. 25. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!