Milyen előkét használjak hogy ne ússzon az egész szoba almában?
Figyelt kérdés
Pár napja kostoltatok de már az én hátamon is volt alma... a kis cuki előkék szépek de semmitérőek. Lefogni meg nem akarom2015. jún. 29. 22:26
12/15 anonim válasza:
2-es műa tálcás előke bevált, majd ha nagyobb lesz, és oda beesik, ki is szedegeti:D
13/15 anonim válasza:
Amikor még az almánál tartottunk,akkor bébihordozóba raktam a picurt és a bébihordozót előtte letakartam tetra kifogóval (olyan anyaga van mint a textilpelusnak csak sokkal nagyobb). Aztán beletettem a picit a kifogós bébihordóba, nyakához egy textilpelus, majd mind a 2 kezecskéjébe adtam műanyag kanalat (azokat szépen elnézegette és nem nyulkált bele a tányérba sem) majd kanalaztam a szájába. :-)
14/15 anonim válasza:
Elég meleg most és ahol eddig újonnan láttam előkéhez képest kicsit drága is, de lehet kapni hosszú újjú előkét. Pl:
Mondjuk ettől még a szoba úszhat.
"Fekve" etetés meg: gondolom hordozóban vagy pihenőszékben lehet, ha még nem tud stabilan ülni a baba. Ha az öledben ül, akkor bizony mindig hátranéz rád (esetleg más, szemmagasságban lévő ennivaló is eszébe jut :), azért is forog), te sem látod a száját és végül mindketten öltözhettek át.
15/15 anonim válasza:
az ikea-s nagyon jó,műanyag-és kis tálcája van elöl,mosható,praktikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!