Szeretnék a babaszobába éjszakai fényt, lámpát, ami egész éjjel világíthat /biztonságosan/ és van annyi fénye, hogy pelusozáshoz, szoptatáshoz is elég. Akár projektor is szóba jöhet. Kinek mi vált be, milyet vegyek?
Van légzésfigyelőtök?
Nekünk angelcare van, annak világít a feje. Mármint a gyerek egységnek! Na az pont elég arra,hogy megetessem, mert hiába szereltünk fel éjjeli fényt, az én babámat pl. zavarta.
Van,hogy a folyosón felkapcsolom a villanyt és az elég!
Nekünk is Angel Care légzésfigyelőnk van, aminek a gyerek egysége világít.
A nagy fiamnak pedig Ikeás:
De van ilyen is az Ikeában:
A nagy fiam nagyon szereti. Az ágyában van, és vele alszik, ölelgeti, néha rágcsálja a fülét. Le lehet venni a hálózatról. Két teljes éjszakát bír, ha nincs bedugva a konnektorba. Változtatja a fényét, de egy nyomással a tetején megállíthatod a neked tetsző fénynél.
A sólámpa jó, de elég egy egyszerű halvány fényű asztali lámpa is. Nekünk ilyen van: [link]
Viszont én nem ajánlanám, hogy egész éjszaka menjen, elég felkapcsolni csak akkor, ha kell, mert a baba nem tudja magát teljesen kipihenni, ha egy ilyen lámpa ég egész éjjel. A konnektorba-dugós mehet egész éjjel, de az (szerintem) nem ad annyi fényt, hogy pelenkát tudj cserélni, az inkább csak jelzőfény, hogy lásd merre vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!