Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Milyen előkét használjak hogy...

Milyen előkét használjak hogy ne ússzon az egész szoba almában?

Figyelt kérdés
Pár napja kostoltatok de már az én hátamon is volt alma... a kis cuki előkék szépek de semmitérőek. Lefogni meg nem akarom

2015. jún. 29. 22:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
5%

én fekve etetem, úgy a legnyugodtabb

de már kaphatóak szint fodrászatban használatos arányú köpenyszerű előkék is

2015. jún. 29. 22:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én csak ilyet használtam mindig (nekem is ilyen volt babaként).

Ez öblös, ezért felfogja még a levest is és könnyű tisztítani.

[link]

3/15 anonim ***** válasza:
53%
Ilyen nincs. Egyet tehetsz: beletörődsz, hogy a babaetetés kupival jár :) Minél előbb elfogadod ezt, annál előbb lesz stresszmentes az etetés számodra is :) Ez egy ilyen dolog :)!
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! Fekve lehet eteni kanállal?
2015. jún. 29. 22:32
 5/15 anonim ***** válasza:
5%

igen lehet fekve kanállal.

óriási a különbség ami a mozgásigényét tekinti evés közben, a fekve és ülve etetés között

viszont mivel az evéssel indul meg az emsztés, bélműködés, totál nyugalomra nem kell itt sem számítani

2015. jún. 29. 22:35
 6/15 anonim ***** válasza:
69%

Fekve etetni??? Érdekes...

Én beleraktam az etetőszékbe és megdöntöttem kicsit, ugyanis még nem ült önállóan. Kapott egy olyan előkét, aminek elől van egy kis "zsebe", így oda folyt le a cucc. Az első 1-2 hét volt kissé kritikus, amikor szokta a kanalazást, de azóta többnyire semmi gond, megtanult szépen enni. Persze előfordul néha, hogy véletlenül kicsapja a kezemből a kanalat a tartalmával együtt. Ez ilyen játék. :)

2015. jún. 29. 22:37
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
Én nem etetném fekve. Meg kell tanulnia ezt is, én eleinte a pihenőszékbe, később az etetőszékbe ültettem, vannak nagy méretű előkék
2015. jún. 29. 22:38
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
cumisüvegből is fekve isznak..
2015. jún. 29. 22:38
 9/15 A kérdező kommentje:
Cumisüveget sem adtam neki fekve nekem ezt tanitották a korházban, anyum is és a védőnő is. Ezért kérdeztem lehet-e. Mondjuk én magam sem tudok fekve enni
2015. jún. 29. 22:40
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
Cumisüvegből sem etettem fekve.
2015. jún. 29. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!