Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mikor meggyszószt főztök a...

Mikor meggyszószt főztök a babátoknak, raktok bele cukrot?

Figyelt kérdés
Nem vagyok a cukrozás híve, de a meggyszósz iszonyatosan savanyú és csak rázza tőle a hideg. Ti szoktatok bele rakni cukrot, hogy ehetőbb legyen?
2015. márc. 20. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Igen, be kellene már látni, hogy a cukor nem méreg, ha nem használunk sokat.
2015. márc. 20. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
36%
Mikor csinálod a kaját megkostolód és fűszerezed úgy ahogyan neked is ízlene. Hidd el a babád is érzi a különbséget a finom és a pocsék kaja között. Egy kis cukortól meg nem kell félni. De ha annyira aggódsz akkor mézzel ízesítsd...
2015. márc. 20. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Mézet 1 éves kor alatt a csecsemőbotulizmus miatt nem kellene adni.
2015. márc. 20. 15:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze. Viszont nádcukrot tettem bele. Nem azt a "sima boltit", ami színezett finomított cukor. Azóta lazultam egy kicsit, kap fehér cukrot is, de nem esünk túlzásba.
2015. márc. 20. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:
én almát szoktam beletenni. megsütöd, úgy nem savanyú, nem savas, de nagyon finom...és azt keverem beled a meggyszószba, az édesíti. nem szoktam cukrot rakni a kajájába. de múltkor a zöldség pürébe raktam egy nagyon pici sót, nagyon jól kihozta az ízeket.
2015. márc. 20. 17:08
 6/6 A kérdező kommentje:
11 hónapos a kislányom, szóval a méz kizárva. Almát sokszor használom édesítésre, de ebbe nem akartam tenni. Tudom, hogy a cukor nem méreg, de próbálok figyelni arra, hogy ne vigyem túlzásba és minél kevesebbet használjak belőle. Köszi a hozzászólásokat, a meggyszószhoz fogok rakni.
2015. márc. 20. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!