Írnátok nekem recepteket, hogy mit és hogyan készítetek el 5 hónapos babátoknak?
Azért recept itt még nincs.
Fogsz két hozzávalót, amit már ehet, megfőzöd vízben, aztán turmixolod. Kész.
Fűszereket ne tegyél bele!
Ahogy az első írja.
Almát, körtét, barackot, pici banánt szoktam neki nyersen is lereszelni vagy turmixolni.
Répát, krumplit, meggyet, sütőtököt pici vízben megfőzöm, leszűröm és úgy turmixolom, általában kétfélét főzök össze.
Pici babapiskótát már elkezdtem neki hozzáreszelni.
Üveges bébiételből a paradicsomos krumplit szereti nagyon.
2 vagyok.
Nem kell kétségbe esni, nyugi, szoktam mondani a végén minden gyerek a rántott csirkecombig fog eljutni :)
Igen, a lányom már ennyi mindent eszik, de mi 3 hónaposan apránként elkezdtük a hozzátáplálást, mert sajnos nem sokáig volt tejcsim. És ő egyenlőre nagyon nyitott, eddig mindent elsőre elfogadott, bár pont a répa neki sem a kedvence, de megeszi.
Kedves 3as. Ne aggodj a hozzataplalast 6 hosan erdemes elkezdeni. Enyemnkb.8 hosan kezdett enni aďdig anyatej. Gondolhatod h.semmi baja. Ez csak ez jo business minel hamarabbb elkezdeni annal tobb uveges bebietel fogy!
A kerdesre valasz: jobb ha nem fozod hanem fedo alatt minimalis vizben parolod a zoldsegeket mert igy a fozovizzel nem ontod ki a kioldott asvanyi anyagokat. Ha megparoltad turmixold ossze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!