Főtt tésztát hogyan adjátok a babátoknak?
Ha még nincsen foga? (glutén már be van vezetve, durum tésztát akkor adhatok, ugye?)
megfőzném és lepürésíteném, és tennék hozzá zöldségpürét...ezt vajon megfogja így enni?
nem kell mindennap azt ennie, úgy nemhinném, hogy gond lenne
a babákat amúgy is változatosan kell etetni
Szia! En összetörtem( az enyemnek mar volt foga mire bevezetesre került), es paradicsomos-, zoldseges-, barmilyen (nem edes, gyumolcsos) bebietellel elkavarva. Imadta! Vagy husleves levevel higitva
.. Mondjuk utana en csaltam mert egy picike pöri szaftot is tettem ra mar kesobb, hamarabb mint lehetett volna, persze nem csipösen. Az en lanyom mindent hamarabb evett, nagyon szerette/szereti a hasat ill.az uj dolgokat.
az az igazsag hogy sok minden fogja a hasat ezert jobbara sutotokot evett, de ugye kimegyunk a szezonbol...viszont foga nincs ugye, a tejtermekekhez mèg pici, alternativat keresek.
10 oraira gyumolcsot (korte, meggy) zabpehellyel vagy picike rizzsel. ebedre zoldsegpuret hussal, ami magyaranyban sutotok vagybrokkoli vagy cekla, es ehhez az alaphoz rakok 20 g husit es kb 30-40 gr olyat, ami hasfogo (almat repat krumplit). ebbe a kutyulmanyba neha kekszt is teszek.
vacsorara tejpepet kap gyumolcsel (ami reggelrol marad) vagy lefejt tejet. szoval a tesztat tennem a zoldseghez, mert megse ehet mindennap brokkolit meg ceklat foleg, ha jol tudom utobbit nem is ajanljal olyan surun...raadasul lassan kikene valtani az uzsit,. a reggelit de hat az se jo ha egesz nap szenhidratot eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!