Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Főtt tésztát hogyan adjátok a...

Főtt tésztát hogyan adjátok a babátoknak?

Figyelt kérdés

Ha még nincsen foga? (glutén már be van vezetve, durum tésztát akkor adhatok, ugye?)

megfőzném és lepürésíteném, és tennék hozzá zöldségpürét...ezt vajon megfogja így enni?

2015. márc. 9. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:
miért ne enné meg így?
2015. márc. 9. 18:31
 2/8 A kérdező kommentje:
nem folytós, nem székletfogó, ilyesmire gondolok
2015. márc. 9. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:

nem kell mindennap azt ennie, úgy nemhinném, hogy gond lenne

a babákat amúgy is változatosan kell etetni

2015. márc. 9. 18:56
 4/8 gabi90 válasza:

Szia! En összetörtem( az enyemnek mar volt foga mire bevezetesre került), es paradicsomos-, zoldseges-, barmilyen (nem edes, gyumolcsos) bebietellel elkavarva. Imadta! Vagy husleves levevel higitva

.. Mondjuk utana en csaltam mert egy picike pöri szaftot is tettem ra mar kesobb, hamarabb mint lehetett volna, persze nem csipösen. Az en lanyom mindent hamarabb evett, nagyon szerette/szereti a hasat ill.az uj dolgokat.

2015. márc. 9. 20:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Altalaban akkor kapott a pici, amikor olaszos kajat csinaltam. Milanoi, bolognai, de nem kesz martasal, hanem sajattal. Leturmixoltam, s ugy ette. Nagyon szerette.
2015. márc. 9. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja, ha a nap tobbi reszeben rostos kajat is kap, sok gyumolcsot, vizet, akkor nem fogja meg a hasat.
2015. márc. 9. 20:46
 7/8 A kérdező kommentje:

az az igazsag hogy sok minden fogja a hasat ezert jobbara sutotokot evett, de ugye kimegyunk a szezonbol...viszont foga nincs ugye, a tejtermekekhez mèg pici, alternativat keresek.

10 oraira gyumolcsot (korte, meggy) zabpehellyel vagy picike rizzsel. ebedre zoldsegpuret hussal, ami magyaranyban sutotok vagybrokkoli vagy cekla, es ehhez az alaphoz rakok 20 g husit es kb 30-40 gr olyat, ami hasfogo (almat repat krumplit). ebbe a kutyulmanyba neha kekszt is teszek.

vacsorara tejpepet kap gyumolcsel (ami reggelrol marad) vagy lefejt tejet. szoval a tesztat tennem a zoldseghez, mert megse ehet mindennap brokkolit meg ceklat foleg, ha jol tudom utobbit nem is ajanljal olyan surun...raadasul lassan kikene valtani az uzsit,. a reggelit de hat az se jo ha egesz nap szenhidratot eszik.

2015. márc. 9. 21:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Én kb tarhonya méretűre aprítottam a penne tésztát és azt kevertem bolognai szósszal és sajttal. Akkor kapott először tésztát. Utólag a tarhonya is tökéletes, van tojásmentesben is és tök jól el lehet vegyíteni szószos ételekkel.
2015. márc. 9. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!