Hogyan adjátok a tésztát a babátoknak?
Csinálhatod úgy is, hogy főzöl zöldséget és husit, azt leturmixolod (vagy csak áttöröd) és ahhoz kevered a tésztát (vagy egészben vagy áttörve, turmixolva) így a zöldséges püré lesz a szósz hozzá. Később tejföllel is dúsíthatod neki. Bármilyen zöldséget összefőzhetsz és szószként tökéletesen megfelel. Én így adtam és adok is a kisfiamnak tésztát, nagyon szereti ezeket a zöldséges tésztákat főleg ha tejföllel behabarom.
Kiflit és kenyeret 6-7 hós korától kapott, eleinte csak pár falatot, aztán kapott egészben kiflit, majd 10 hós kora körül kezdtük el hogy reggelire kenyeret vagy kiflit kapott vajasan meg hozzá szalámi, sajt és társai.
Én az elején egész véletlenül vettem durum tésztát, durumban találtam kisméretűt. Később nem figyelgettem, amennyi tojás van a tésztákban, annyitól nem lehet baja. (én így gondoltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!